IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чарли Шийн и Чък Лори заровиха томахавката след 12-годишно неразбирателство

5 ноември 2023 16 30

Двамата снимат заедно 170 епизода на „Двама мъже и половина“, преди всичко да се разпадне

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Създателят на „Двама мъже и половина“ – Чък Лори, и най-голямата звезда на сериала – Чарли Шийн, вече са в добри отношения след 12-годишно неразбирателство. Двамата дори ще работят заедно по новия проект How to Be a Bookie. 

През 2011 година Шийн взе на мушка Лори в серия от яростни коментари, наричайки го „клоун“, „глупав мъж“ и го засипа с антисемитски обиди. По това време актьорът се бореше с пристрастяването си към алкохола и наркотиците, което го накара да публикува повече от странни съобщения в социалните мрежи, където говореше, че се чувства като победител и използва кръвта на тигри. 

В крайна сметка Чарли е уволнен от „Двама мъже и половина“, а на негово място застава Аштън Къчър, който влиза в ролята на бизнесмен милионер, който купува къщата на чичо Чарли след смъртта на последния. Сериалът обаче така и не достига рейтинга, който имаше с Шийн, като приключва безславно през 2015 година. 

Въпреки изгорените мостове помежду им, когато Лори и колегата му Ник Бакай имат нужда от истинска холивудска звезда за новия си проект How to Be a Bookie, умовете им веднага се насочват към Чарли Шийн.

„Трябва да бъде Чарли“, казал Лори на своя колега. „Спомням си, че Чарли много обичаше да залага и беше доста запален, разказвайки ми истории през цялото време. Още когато нещата помежду ни бяха наред“, допълва сценаристът. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SopitasFM (@sopitasfm)

Макар в началото Лори да се е чувствал неспокоен за срещата си с Шийн, той признава, че двамата бързо възстановили отношенията си и започнали да се държат така, сякаш не е имало конфликт помежду им. „Бях нервен, но веднага след като започнахме да си говорим, си спомних, че някога сме били приятели. И това приятелство беше отново тук“, казва Чък. 

Той продължава и обяснява, че срещата е била като лек и за двамата. „Чарли беше напълно готов да се подиграва на себе си. Когато дойде да прочете сценария за първия епизод, аз се приближих до него, прегърнахме се и всичко беше страхотно“. 

Телевизионният сценарист отбелязва, че е обожавал да работи с Шийн по „Двама мъже и половина“. 

„Направихме 170 епизода заедно, преди всичко да се разпадне. И в по-голямата част от времето си прекарвахме добре. Ако приемем, че той е добър етап от отношенията ни, аз също съм на този етап“, категоричен е Лори. 

Изненада: Чарли Шийн влезе в правия път

Чарли Шийн: И други звезди да разкрият, че са серопозитивни!

Денис Ричардс прибра закъсалия Чарли Шийн за празниците

След публичната свада и уволнението му от „Двама мъже и половина“, Шийн решава да се откаже от наркотиците и алкохола и вече е трезвен. В интервю през 2019 година той признава, че му е било трудно да гледа епизоди от сериала, защото е виждал как животът му върви надолу. 

„Чувството е ужасно, няма да ви лъжа. Някои от сцените са много сюрреалистични. Не знам как създадох толкова много хаос и се озовах в този етап от живота ми. Сякаш имаше демони или извънземни, които са ме обладали“, разказва актьорът. 

Две години по-късно, през февруари 2021 година, Шийн изрази съжаление за начина, по който се е държал преди години и думите, които е казал на Лори. „Имаше 55 различни начина, по които можех да се справя с тази ситуация, а аз избрах 56-ия“, каза той. Допълни, че ако иска да продължи напред с живота си и да стопли ледовете със сценариста, трябва да признае грешките си и да понесе последствията за тях. 

„Държах се като малко дете“, категоричен е Шийн. 

How to be a Bookie ще включва Себастиан Манискало в главната роля на букмейкър, чийто живот се преобръща с главата надолу, след като спортният хазарт е легализиран. Чарли ще има епизодични участия в епизодите, като засега неговата роля не е точно упомената. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

КоментариКоментари