IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ема Стоун е обратно на червения килим и отново е с червена коса

8 декември 2023 12 30

Актрисата се завърна към емблематичната си визия

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ема Стоун направи бляскаво завръщане на червения килим заедно с червената си коса за премиерата на „Клети създания“ в Ню Йорк.

Празнувайки пускането на новия си филм, 35-годишната актриса беше безупречна в избора си на тоалет, носейки рокля на Louis Vuitton. Прозрачният дизайн в жълт цвят бе украсен с бляскави детайли и допълнен от кадифен чокър с голямо цвете. Стоун боядиса косата си в червено, завръщайки се към емблематичната си визия, след като дълго време беше с руси кичури. 

Ема Стоун

Снимка: Getty Images

Марк Ръфало, Рами Юсеф, Маргарет Куоли, Кристофър Абът, Уилям Дефо и Джеръд Кармайкъл също бяха на премиерата. 

Написан от Тони Макнамара, „Клети създания“ е базиран на романа от 1992 година на Алисън Грей. Става въпрос за Бела, преродена жена, изиграна от Стоун, която започва своето пробуждане, след като се подлага на експеримент от лудия учен д-р Годуин Бакстър, изигран от Дефо. Филмът е режисиран от Йоргос Лантимос, който работи със Стоун и по наградения „Фаворитката“ през 2018 година.

„Исках да играя Бела, защото почувствах, че това е представянето на една свободна, но уплашена и смела жена“, казва Ема на премиерата, описвайки филма като много, много забавен. 

Ема Стоун,

Актьорите от „Клети създания“. Снимка: Getty Images

Лентата е забранена за лица под 17 години заради сексуалното си съдържание, графична голота, смущаващ материал, кръв и реч, тъй като сексуалното самоопознаване на героинята на Стоун е силно засегнато във филма. 

„Тя постепенно разбира какво е да си част от обществото. Колкото по-независима става, толкова по-привлечени са мъжете от нея“, казва Стоун за Бела. 

Актрисата наскоро беше водеща на комедийното шоу Saturday Night Live, където все още беше с русата си коса. Това бе петото ѝ появяване на сцената, което я включи в елитния клуб „Петте пъти“, в който попадат още Том Ханкс, Алек Болдуин и Тина Фей, които се появиха заедно със стоун на сцената. 

„Това винаги е било любимото ми шоу и след като започнах да го водя, то се превърна в голяма част от живота ми. Създала съм толкова много спомени тук, както и приятели, и дори срещнах съпруга си тук“, каза тя в монолога си. 

Ема Стоун сменя цели 47 визии в „Круела“

Стана ясен полът на първото дете на Ема Стоун

Ема Стоун е дала живот на първото си дете

По подобие на Колин Джост и Скарлет Йохансон, любовта между Ема Стоун и Дейв Маккари започва зад кулисите на комедийното шоу. Двамата се срещат докато снимат епизод през декември 2016 година. Тогава актрисата участва в скеч, който е написан от Дейв. Двамата веднага са привлечени един от друг и романтичната им история започва. 

Двойката пази личния си живот далеч от общественото внимание, като до този момент все още феновете очакват дебюта ѝ на червения килим. Въпреки това любовта им се разраства, като през декември 2019 година стана ясно, че те са се сгодили. През септември на следващата година двамата обявиха, че вече официално са семейство. 

През март 2021 година Стоун и Маккари стават родители за първи път, посрещайки дъщеричка

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари