IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Адам Драйвър и съпругата му Джоан станаха родители за втори път

13 декември 2023 11 00

Те вече споделяха грижите за 7-годишния си син

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Годината за Адам Драйвър приключва по най-добрия начин, след като му се роди второ дете.

40-годишният актьор и съпругата му Джоан Тъкър, за която се ожени през 2013 година, са станали родители на второ дете. Драйвър е оповестил щастливата новина по време на репетиция за предаването Saturday Night Live, на което ще бъде водещ този уикенд. Най-вероятно раждането ще бъде споделено и по телевизията, като то ще влезе в скеча на актьора. 

„Миналата година поисках дъщеричка, а тази година я имам, което е вълнуващо. Така че тази година си пожелавам хапчета за сън“, шегува се той в откриващия монолог, който ще бъде чут от публиката тази събота. 

Това обаче не е първият път, в който Драйвър използва ефира на Saturday Night Live, за да сподели със света вълнуващи новини от личния си живот. 

След като пускаше няколко намека и улики относно родителския си статус, през 2020 година, когато отново бе водещ на комедийното предаване, той каза пред публиката „Аз съм съпруг. И баща. Точно в тази последователност. Много ясно съм казал на сина си, че той е втори във всичко“

По време на появата си в шоуто на Сет Майърс през март, актьорът сподели, че синът му няма никакъв интерес да гледа филмите на баща си. Момченцето по-скоро е заинтригувано от динозаври и разказва всичко за тях на родителите си. Въпреки че филмът на Драйвър, „65“, покрива именно темата за праисторическите създания, синът на актьора не бил много впечатлен от него. 

Адам Драйвър е новият герой на Burberry

Лейди Гага и Адам Драйвър – кралят и кралицата на зимата

„Когато дойде на снимачната площадка, той знаеше как се наричат всички динозаври, които виждаше. Мислех си, че ще го е страх от реквизита, но всъщност той започна да посочва всеки един динозавър и да му казва името“, спомня си Драйвър. 

Въпреки че на снимачната площадка момченцето се държало мъжки, то все пак отказва да гледа филма, защото му е бил твърде страшен. „Така че, аз направих филм специално за него, но той отказва да го гледа“, жалва се актьорът. 

Адам Драйвър и съпругата му Джоан Тъкър се запознават по време на обучението си в елитния колеж „Джулиард“ в Ню Йорк. Сватбата им е през 2013 година, а няколко години след това стават родители на син, чието име все още пазят в тайна. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари