IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Отново заедно – Ема Стоун се събра с Андрю Гарфийлд

15 декември 2023 15 00

Видео в социалните мрежи подлуди феновете им

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ема Стоун и Андрю Гарфийлд накараха феновете си да се усмихнат след последната им среща. 

Актьорите, които имаха дълга връзка преди време, се събраха на лондонската премиера на филма „Клети създания“. В него Стоун играе една от главните роли и е силно въвлечена в промотирането, като обикаля света заедно със своите колеги. Това е една от редките ѝ публични прояви, след като тя реши да забави темпото в Холивуд и да се отдаде повече на семейството си. 

На 14 декември Стоун изнесе реч след края на „Клети създания“. Точно докато говори, тя забеляза Андрю в публиката, след което му направи жест, показващ му двамата да се срещнат извън залата. На излизане актрисата продължи да жестикулира към бившия си приятел, а видео от интеракцията бе споделено в социалните мрежи. 

Носителката на „Оскар“, която е омъжена за Дейв Маккари и двамата имат 2-годишна дъщеря Лоуиз, се изкачи по стълбите към изхода на киното, докато изпращаше въздушни целувки и помахваше в посока към Гарфийлд. Разбира се, потребителите в социалните мрежи меко казано се развълнуваха от тази среща, като веднага започнаха да коментират видеото. 

„Това е много сладко“, написа един фен, докато друг добави „Това, че все още са приятели, доказва, че двамата са много добри хора“

Някои потребители сравниха срещата между бившите с финалната сцена в романтичния мюзикъл „Ла Ла Ленд“, в който Миа (Ема) подкрепя бившия си приятел Себ (Райън Гослинг) в неговия джаз клуб, след като и двамата са продължили напред с живота си след раздялата. 

В действителност Стоун и Гарфийлд запазват добри отношения след раздялата си през 2015 година. Те продължават да се подкрепят както на светски и наградни церемонии, така и в социалните мрежи или по интервюта. Един от незабравимите моменти бе през 2017 година, когато Гарфийлд аплодираше на крака бившата си приятелка, която бе спечелила „Оскар“ за най-добра актриса именно за „Ла Ла Ленд“. 

Джо Джонас, а не Андрю Гарфийлд, е можел да бъде Спайдърмен

Андрю Гарфийлд: Въздържал съм се от храна и секс заради роля

Андрю Гарфийлд си взима почивка от Холивуд

От своя страна, Ема се оказа най-големия фен на изненадващата поява на Андрю като Спайдърмен в последния засега филм за супергероя – „Спайдърмен: Няма път към дома“. По време на интервюто си в подкаста Happy Sad Confused, актьорът заяви, че бившата му приятелка постоянно му е изпращала съобщения относно появата му на екран. 

„Преди премиерата постоянно ме питаше дали ще участвам във филма, а аз не можех да ѝ кажа нищо, защото целият сценарий беше тайна. Затова отказвах да отговарям“, спомня си Гарфийлд. 

След като успешно запазва историята в тайна, актьорът казва, че Ема отново се свързала с него след премиерата, за да му се скара. „Ти си гадняр“, написала шеговито тя. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари