IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Коледа невинаги е щастлива – Ема Хеминг Уилис плакала цял ден заради съпруга си Брус

2 януари 2024 08 40

Празниците тази година са особено тежки за семейството на легендарния актьор

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ема Хеминг Уилис не е прекарала щастлива Коледа тази година заради влошаващото се здравословно състояние на съпруга ѝ Брус. Около края на декември двойката също така отбеляза и годишнина от връзката си, но и този повод е бил помрачен от прогресиращата болест на актьора. 

Преди няколко дни 45-годишната моделка публикува видео в социалните мрежи, в което разкри, че си е поплакала доста със свой близък приятел, отбелязвайки че е много важно всеки да има човек, на когото да се довери и да сподели дори най-съкровените си чувства и емоции. 

„Празниците са трудни. Годишнините са трудни. Но за мен, тази година беше главно за създаване на връзки и общност. И искам да кажа, че това беше моят спасителен пояс и искам да ви благодаря за това“, каза Ема във видеото. 

Ден по-рано тя и Брус отбелязаха 16 години заедно. По този повод Уилис сподели две снимки, на които е заедно със съпруга си. „16 години с този специален мъж. Моите любов и възхищение към него растат всеки ден“, написа тя в Instagram. 

Двамата се запознават през 2007 година, само три години след като актьорът се разделя с Брук Бърнс. Преди това той бе женен за Деми Мур, с която и до днес остават близки приятели. Двамата имат и три дъщери – Румър, Скаут и Талула, като Румър тази година роди и първото си дете, превръщайки Брус и Деми в баба и дядо. 

Уилис и Ема се женят на церемония на островите Търкс и Кайкос на 21 март 2009 година. По-рано тази година моделката отпразнува 14 години от брака им със серия от снимки в Instagram. Двамата имат две дъщери – 9-годишната Евелин и 11-годишната Мейбъл

Хеминг Уилис не се притеснява да говори открито за болестта на съпруга си. Той бе диагностициран с фронтотемпорална деменция през февруари, по-малко от година, след като семейството му обяви, че актьорът се оттегля от киното заради поставена диагноза за афазия. 

В описание под емоционалното си видео Ема казва, че общността около нея ѝ е помогнала да се чувства по-малко самотна по време на тежките моменти. 

„Брус ги нарича „вътрешен кръг“. Това са хора, които сме щастливи, че имаме в живота си, на които можем да се обадим по всяко време и да разчитаме. Имам щастието да притежавам вътрешен кръг от хора, които не ми предлагат решения, а само ме слушат. Това помага ужасно много“, пише тя. 

Ема допълва, че през последната година е успяла да си създаде общност и връзки, които наистина правят разлика в живота ѝ. Казва, че постоянно получава съобщения за любов и подкрепа, които ѝ показват, че Брус наистина е обичан от целия свят. По думите ѝ, това наистина го радва и тя става свидетел на променящото му се настроение, когато чуе добри пожелания за себе си и семейството. 

На фона на деменцията на Брус Уилис – съпругата му Ема се чувства обречена

Неземно щастие – Брус Уилис прегърна първородната си внучка

9-годишната дъщеря на Брус Уилис с трогателен жест към баща си

Миналия месец Ема говори откровено за вината, която изпитва, след като съпругът ѝ е диагностициран с деменция. Тя написа есе за вестника Maria Shriver Sunday, където изрази щастието и благодарността си, че има възможност да разчита на болногледачи, лекари и медицински специалисти, до които много хора нямат достъп. 

„Изпълнена съм с вина, че разполагам с ресурси, които другите нямат. Когато имам възможността да изляза на разходка, за да прочистя главата си, не забравям, че не всички съпруги или партньори на болни хора могат да направят същото“, пише тя. 

В есето си Ема споделя и един от уроците, които е научила през тежкия период. Казва, че най-важното нещо в този момент е подкрепата от всички страни. Първоначално се е притеснявала да говори за болестта на Брус, но след като е споделила новината със света, е почувствала облекчение. „Изведнъж не бях сама и можех да потърся подкрепа за Брус, за себе си и за нашето семейство“, пише Ема. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари