IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена Гомес разкри как следващият й албум ще повлияе на кариерата й

3 януари 2024 17 40

Дали това ще е сбогуването й с музиката

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Селена Гомес сякаш е готова да си каже последно сбогом с музикалната индустрия.

Актрисата и изпълнителка сподели, че се опитва да се фокусира повече върху актьорската си кариера и смята да се откаже от музиката след следващия си албум. 

"Започнах да се забавлявам много с музиката и след това видях, че и турнетата са готини. Но по същото време играех и в сериала Wizardz of Waverly Place и това също ми беше много забавно, затова продължих да се изявявам пред камера. Но с напредването на годините разбрах, че трябва да избера едно от двете и да се установя там", казва Гомес в подкаста Smartless. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

И сърцето й казва, че е време да постави актьорската си кариера пред музикалната. 

"Мисля, че имам сили за още един албум, но най-вероятно ще избера актьорството. Ще го давам по-полека, защото съм много изморена", допълва 31-годишната звезда.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Последният албум на Селена бе пуснат през 2021 година и носи името Revelacion. Той бе първият й с изцяло испански песни и й донесе множество положителни коментари от критици и фенове. Благодарение на него Селена се сдоби и с първата си номинация за "Грами", попадайки в категорията за най-добър латино поп албум на годината. 

Преди Revelacion изпълнителката впечатли с албуми като Rare, Revival и Stars Dance

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Що се отнася до актьорската й кариера, историята там започва още от детските години на Селена, когато тя играе в сериала Barney през 2002 година. И макар пробивът й на малкия екран да идва с ролята в Wizards of Waverly Place по Disney Channel, работата й по Only Murders in the Building й носи най-голям успех с цели две номинации за "Еми". 

Звезден парад: Селена Гомес, Кендъл Дженър и Хейли Бийбър блеснаха ярко на събитие

Селена Гомес заряза тъмните кичури и дебютира със свежа руса коса

Селена Гомес: Загубата на тийнейджърското ми тяло ме депресира

Може би затова Гомес се чувства по-добре пред камера, а не зад микрофона. 

"Приемам себе си повече като актриса. Правя музика, защото това ми е страст. Обичам да създавам музика. Обичам да вдъхновявам хората. Обичам да правя велики песни, които са много забавни. Но всички това го правя за себе си", казва тя през 2011 година. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Обяснява, че се труди много повече пред камерата, защото би искала да остане в тази индустрия за дълго време. "Именно затова се надявам тук да получа най-голямо признание", допълва Селена. 

Относно новия й албум, Гомес намекна, че той може да се появи още тази година, като голяма част от феновете се надяват той да бъде съпътстван и от последно световно турне. За подобни планове обаче все още изпълнителката не е говорила, така че почитателите й остават със стиснати палци. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари