IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чар или бедствие – 65-годишната Анди Макдауъл с прозрачна рокля на червения килим

12 януари 2024 14 30

Актрисата изненада с модния си избор

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Прозрачните рокли, които оставят много малко на въображението, се превърнаха в любима дреха на редица знаменитости през последните години. Докато в първия момент подобен тоалет се считаше за смел, сега вече е класически и много лесно може да измести от класацията малката черна рокля. От филмови премиери до наградни събития – прозрачните рокли са навсякъде, но сега една звезда предизвика истински дебат с избора си на облекло.

Става въпрос за Анди Макдауъл, която се появи на премиерата на втория сезон на сериала The Way Home в Ню Йорк. 65-годишната актриса, която играе ролята на Дел Лондри в продукцията на Hallmark, стъпи на червения килим с бляскава, прозрачна рокля с висока яка, която описваше тялото ѝ до най-малкия детайл. Сивият тоалет бе изцяло покрит с пайети и бе комбиниран с черен клъч и обувки, които бяха закрити от дължината на роклята.

Анди Макдауъл,

Снимка: Getty Images

Макдауъл запази емблематичните си сиви кичури, с които се сдоби още по време на пандемията. Тогава тя заяви, че спира да се боядисва и да прикрива възрастта си, оставяйки косата си да побелее. По-късно звездата призна, че е била насърчена от дъщерите си за това решение, след като се притеснявала каква ще бъде реакцията на холивудския елит. 

Освен естествената си сива коса, Макдауъл запази и лицето си без подобрения, за да насочи цялото внимание към бляскавата рокля. Без обеци, без тежък фон дьо тен, само с лека черна очна линия и розов гланц върху устните. 

И докато Анди се усмихваше на камерите, очевидно горда от модния си избор, имаше потребители в социалните мрежи, които не бяха на нейното мнение. Те заявиха, че подобни модни тоалети не отиват на жена на нейната възраст и че това безспорно е най-лошата дреха, която актрисата е избирала досега. 

Анди Макдауъл,

Анди Макдауъл с колегата си Евън Уилямс. Снимка: Getty Images

От другата страна се появиха защитниците на Макдауъл, които пък я поздравиха за смелостта и ѝ благодариха, че продължава да разбива холивудските ограничения и стереотипи. 

Анди Макдауъл разходи сивите си коси в Париж

Анди Макдауъл: Със сиви коси съм по-щастлива

Хелън Мирън и Анди Макдауъл – танцуващите кралици на червения килим

През ноември актрисата сподели пред списание People, че обожава сивата си коса, която дебютира през 2021 година. 

„Моментално осъзнах, че това е нещото, което искам да направя. Благодарна съм, че получих толкова голяма подкрепа и всеки един е мил с мен и позитивно настроен към визията ми. Реакциите бяха наистина прекрасни“, каза Макдауъл в Лос Анджелис. 

Анди Макдауъл,

Анди Макдауъл в Кан. Снимка: БГНЕС

„Оценявам, че хората ми позволяват да бъда човека, който съм, без да ми задават въпроси. Мисля, че всички се съгласиха, че сивата коса просто ми отива“, допълни тя. 

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 3 месеца )