IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анди Макдауъл разходи сивите си коси в Париж

5 октомври 2022 10 40

Актрисата, която спря да си боядисва косата, насърчава за приемане на естествената красота

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Анди Макдауъл продължава да доказва, че няма нищо лошо в това да си със сиви коси.

64-годишната актриса беше част от дефилето на L'Oreal Paris по време на Седмицата на модата в Париж, носейки прекрасна рокля с интересни детайли. Тоалетът в цвят шампанско беше осеян целия с мъниста и включваше голяма цепка до бедрото. В долната част на роклята беше прикрепен пухен воал, а сивите коси на Макдауъл завършваха цялата картинка.

Звездата, която е един от международните представители на L'Oreal Paris, участва в звездно дефиле, в което зрителите видяха още Ева Лонгория, Николай Костер-Валду, Джема Чан и Кат Греъм. Френската марка за пореден път изненада феновете с известни личности, като през 2019 година на подиума се появиха Хелън Мирън, Камила Кабейо, Ева Лонгория, Анди Макдуъл и Амбър Хърд.

Що се отнася до сивите коси на Макдауъл, тя спря да се боядисва по време на пандемията и реши да насочи вниманието към естествената красота. Постепенно актрисата се превърна във вдъхновение за всеки, който не иска да крие остаряването както по света, така и в Холивуд. През юни тя сподели, че обожава новата си визия, която е била провокирана от член от семейството.

„Сестра ми е изцяло сива, а е само 18 месеца по-голяма от мен. Казах си, че тя изглежда много по-добре със сиви коси. Завидях й“, казва Макдауъл. Допълва, че по време на пандемията е започнала да вижда естествената красота по лицето, кожата и очите, което много ѝ харесало. „Помислих, че ще се почувствам по-щастлива така. И съм по-щастлива. Харесва ми“. По думите ѝ, това преживяване рано или късно е щяло да се случи, така че е искала да го направи по своите правила.

През юли актрисата застана на корицата на списание The Sunday Times Style, а фотосесията се фокусира именно върху сивите ѝ коси. „С напредването на възрастта, заслужаваме уважение и гордост. Заслужаваме да се чувстваме красиви! Винаги съм казвала, че красотата няма срок на годност“, казва тя в интервюто.

Актрисата все пак допълва, че приемането на естествената красота и промените в тялото ѝ, настъпващи с възрастта, никак не е лесно. По думите ѝ, дори човек да тренира постоянно, както го прави тя чрез походи и йога, няма какво много да направиш, за да забавиш времето. А нещата стават още по-сложни, когато жената навлезе в менопауза.

Разказва, че през този период тялото ти започва да се променя, хормоните – също. Тъй като има доста набито око, по нейно мнение, актрисата забелязва тази промяна не само в себе си, но и в другите хора.

„Възрастта е много личен учител относно любовта към себе си, защото не можеш да спреш времето. Остаряването ще се случи рано или късно“, казва Макдауъл.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари