IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анди Макдауъл за сивите си коси: Исках да го направя отдавна

14 март 2023 08 40

Актрисата казва, че се чувства много удобно в кожата си

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Анди Макдауъл не се срамува от сивите си коси, а напротив – смята да ги показва смело на колкото се може повече места.

64-годишната актриса говори откровено за небоядисаните си кичури по време на ежегодните награди за красота в Холивуд. Тя заяви, че се чувства изключително удобно в кожата си, след като отказва да крие сивите си кичури от началото на пандемията. Когато фризьорските салони затвориха врати заради изолацията, Макдауъл реши да не експериментира с домашното боядисване, като голяма част от колежките си, а просто да приеме естествената си красота, идваща с остаряването.

Анди Макдауъл,

Снимка: БГНЕС

„Това е нещо, което винаги съм искала да направя. Сега се чувствам много добре в етапа от живота си, в който се намирам“, казва Анди пред Entertainment Tonight. Допълни, че иска просто да приеме истинската си същност и да бъде възможно най-честна и истинска с публиката и със себе си.

Говорейки за тайните си за красота, Макдауъл сподели, че гледа на живота в перспектива, осъзнавайки каква късметлийка е, че прави това, което обича. Именно затова тя обръща специално внимание на себе си и грижата за тялото както отвън, така и отвътре, за да може да се наслаждава на тази привилегия още дълго време.

Най-важното нещо в живота на актрисата сега са дълбоките и значими приятелства. Когато става въпрос за любовни истории обаче, Макдауъл казва, че срещите изискват много енергия и в момента не търси романтична връзка, а по-скоро дълготрайно приятелство.

Анди Макдауъл

Снимка: БГНЕС

Анди Макдауъл дебютира сивите си коси през 2021 година, казвайки миналия юни пред списание People, че обожава прическата си, която е била вдъхновена от член на семейството ѝ. „Сестра ми е изцяло със сива коса, а е само 18 месеца по-голяма от мен. Помислих си, че изглежда много по-красива по този начин. Завидях ѝ“, каза актрисата.

63-годишната Анди Макдауъл: Никога не съм се срамувала от възрастта си

Анди Макдауъл за сивата коса: Дъщерите ми казаха, че съм като лошо момиче!

Блясък с посивели коси! Анди Макдауъл и други звезди, които спряха да се боядисват

Обяснява, че по време на ковид пандемията е видяла как естествените ѝ корени са пасвали идеално на кожата, очите и лицето ѝ, започвайки да ги харесва още повече. „Сега съм много по-щастлива. Наистина много се харесвам“, категорична е Макдауъл. Допълва, че вече е на години, когато косата ѝ ще става все по-сива, така че е редно да приеме този факт и вече да не го крие.

Анди Макдауъл

Снимка: БГНЕС

Актрисата сподели, че дъщерите ѝ – Маргарет и Рейни Куали – са ѝ напомняли да не бъде твърде критична към себе си и външния си вид. Макдауъл разкрива, че е работа на пълен работен ден да си напомня да бъде по-мила към себе си, защото с всеки изминал ден става все по-успешна.

„Възрастта наистина е много, много интимен учител по любов към себе си, защото не можеш да я спреш. Тя така или иначе ще се случи“, казва още актрисата.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари