IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вижте снимки от звездния 60-и рожден ден на милиардера Джеф Безос

24 януари 2024 18 00

Годеницата му Лорън Санчес е била възхитителна в дантелена червена рокля

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Годеницата на милиардера Джеф Безос  – Лорън Санчес, е организирала необикновено парти за неговия 60-и рожден ден, който се състоя малко по-рано този месец. На празненството в чест на юбилея на основателя на Amazon и Blue Origin са присъствали топ знаменитости от Ким Кардашян, през Парис Хилтън, до Кейти Пери и Орландо Блум.

Частният празник се е състоял в имението на двойката в Бевърли Хилс и е бил на тема „небесна космическа ера“, реверанс към аерокосмическата компания на Безос, пише вестник The Sun.

54-годишната Санчес показа своята секси фигура в персонализирана рокля с червени кристали Swarovski от дизайнерката Лаура Баски, вероятно за радост на очите на Безос. Роклята е изисквала повече от 800 часа ръчно шиене, според съобщение за пресата от марката чрез New York Post. Бившата журналистка съчета роклята си с чанта – ракета за 4995 долара от Джудит Лейбър, която е в тон с космическата тема на партито.

Частният празник се е състоял в събота, а бъдещата булка на Джеф е била в основата на цялата организация. Санчес гордо показа външния си вид в Instagram ден след партито, споделяйки снимки зад кулисите, на които заема поза в съблекалнята си преди тържеството.

„Понякога подготовката е най-добрата част от нощта. Благодаря ти @laurabasci, че създаде тази невероятна рокля за такава специална вечер“, написа брюнетката в социалната медия.

Опра Уинфри, Бил Гейтс, Кендъл Дженър, Хейли Бийбър, Джей Зи и Бионсе, Роби Уилямс и жена му Айда също са били сред стотиците гости, забелязани на пищното парти за рождения ден на Безос, казва източник пред The Sun.

Санчес даде всичко от себе си, за да зарадва бъдещия си съпруг и създаде реплика на първия офис на Безос в Amazon с неговия оригинален стол, сподели вътрешен човек.

На гостите е сервирано „всичко – от хайвер до „Макдоналдс““, в знак на почит към първата работа на милиардера, когато той е бил на 16 години. Източникът добавя, че „снимането е било забранено на събитието“ и присъстващите е трябвало да „оставят телефоните си в торбички“ на входа на имението.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jewel (@jewel)

Спряганата за гадже на Кевин Костнър – 49-годишната певица Джуъл също е била сред гостите и то облечена в подобна червена рокля като тази на Лорън, само че по-къса.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Сестрите Ники Хилтън Ротшилд и Парис Хилтън също са били сред звездните гости, като и двете са избрали сребърни рокли за повода. 42-годишната Парис Хилтън е оформила дългата си руса коса в бляскав кок.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

КоментариКоментари