IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Приятелки завинаги – Кортни Кокс и Лиса Кудроу отново заедно

11 февруари 2024 18 00

Екранната Моника Гелър сподели какво се случва в живота ѝ през последните седмици

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Тази седмица имаше повече от едно напомняне, че някога преди е имало сериал „Приятели“, който ни е карал да се смеем от сърце и да чакаме с нетърпение да седнем пред телевизорите. 

След като Дейвид Шуимър и Дженифър Анистън участваха заедно в специална звездна реклама на Uber Eats за Супербоул, сега Кортни Кокс показа, че продължава да поддържа добри отношения с Лиса Кудроу, с която десет години споделяше екрана. В социалните мрежи екранната Моника Гелър сподели серия от снимки, с които показа как върви животът ѝ напоследък. Разбира се, първият кадър беше от вечеря с Лиса, което не беше случаен ход – така много повече фенове биха се спрели, за да разгледат цялата колекция от снимки. 

На въпросния фотос двете дами се намират в дома на Кокс, като изглеждат повече от добре за своите 60 години. Кокс носи удобен суитшърт, докато приятелката ѝ е облечена в черна блуза и кафява жилетка, като около врата си е завързала светъл шал. Косите и на двете са прибрани на нисък кок, което може да ни подскаже, че те са се вихрили в кухнята. 

В следващите кадри виждаме как Кортни опитва популярното потапяне във вана с лед, носейки единствено син бански от две части и чорапи. Въпреки че не публикува какво се е случило с нея след влизането в ледената вода, актрисата искаше да разбере дали се е подготвила според правилата за преживяването. „Това не е ли измама?“, пита тя, сочейки към чорапите си. Все пак реши да ги остави върху краката си, защото сподели, че в противен случай ще ѝ стане много студено. 

Според експертите, потапянето в ледена вода за кратко време може да има редица ползи за тялото, включително намаляване на възпалението и подобряване на болката в мускулите. Самата Кортни е казвала пред Glamour, че обича този вид преживяване, признавайки, че в началото усещането е ужасно, но след това ефектите са невероятни. 

„Мислех, че никога няма да го направя. Мислех, че ще е ужасно, но го обожавам. Чувствам се страхотно след това. Така че, колкото и да го мразите в началото, бъдете сигурни, че ще усещате само положителни ефекти след това“, каза актрисата. 

Говорейки пред списание People миналата пролет, Кокс каза, че се чувства най-добре в кожата си, когато е продуктивна, отпусната, не е под стрес и най-вече, когато е креативна. „И когато не закъснявам! Тогава се чувствам най-добре“. 

Дженифър Анистън и Кортни Кокс изненадаха Лиса Кудроу за рождения ден

Приятелство завинаги – Дженифър Анистън и Лиса Кудроу подкрепиха Кортни Кокс

Относно грижата за кожата, Кокс казва, че отделя специално време сутрин и вечер за своите ритуали. „Почистването на кожата и овлажняването ѝ преди лягане е процес, който не трябва да се пропуска“, казва тя. 

Събирането на Кокс и Кудроу идва почти година, след като двете се събраха с Дженифър Анистън на церемонията по откриването на звезда на Алеята на славата в чест на Кортни. Екранната Моника Гелър получи честта на 23 февруари, като звездата се намира само на няколко сантиметра от тази на Дженифър Анистън. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари