IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

По-малкият син на Наоми Уотс вече е зашеметяваща млада дама

12 февруари 2024 12 30

Актрисата и детето ѝ Кай се появиха заедно на Седмицата на модата в Ню Йорк

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

По-малкият син на Наоми Уотс – Кай, вече е зашеметяваща млада дама. Актрисата и детето ѝ се появиха заедно в събота на ревюто на Khaite, в рамките на Седмицата на модата в Ню Йорк.

Двете блондинки демонстрираха стил, като 55-годишната австралийска звезда носеше дълга бяла рокля и черно палто, съчетани с чифт черни ръкавици и черни обувки. Наоми беше пригладила назад късите си руси коси като показа безупречен тен с естествена палитра грим.

Към нея се присъедини 15-годишният Кай, който носеше дълга кафява рокля и кожено яке с кожена яка, докато позираше до известната си майка.

Наоми изглеждаше щастлива  и горда с детето си, което е от брака ѝ с актьора Лив Шрайбър. Двамата имат и по-голям син – Александър (Саша), който е на 16 години. Колкото до Кай, той е роден с името Самуел. 

Наоми и Лив се разделиха през 2016 г. след 11 години съжителство. Въпреки скъсването си в романтичен план, бившата двойка остана в приятелски отношения в името на двете си деца.

През юни 2023 година Наоми сключи брак в Ню Йорк с партньора си от няколко години – 55-годишния актьор Били Крудъп.

Наоми и

Наоми и Лив с децата им през 2015 г.; Снимка: Getty Images

Уотс и Крудъп се срещнаха на снимачната площадка на сериала с нейно участие на Netflix от 2017 г. Gypsy, в който тя играе ролята на терапевт, който използва псевдоним, за да развива близки (и неетични) взаимоотношения с хора, тясно свързани с нейните пациенти, докато Били беше в ролята на нейния съпруг.

Двамата започнаха връзката си в края на 2017 г., година след като Наоми се раздели с Шрайбър. Междувременно Лив също намери щастието в любовта, като дори сключи брак с модела Тейлър Нийсън, а миналата година им се роди и дъщеря. 

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

КоментариКоментари