IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Салма Хайек с двоен празник – годишнина и Свети Валентин

15 февруари 2024 17 50

Актрисата отбеляза 15 години от сватбата си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Салма Хайек определено имаше доста за празнуване тази сряда!

Актрисата отбеляза както Свети Валентин, така и 15 години от вричането във вярност на съпруга си Франсоа-Анри Пино. За да почете двойния повод, звездата сподели черно-бяла снимка в социалните мрежи от романтична вечеря, на която присъства с известния бизнесмен. Двамата са облечени официално, като Хайек носи черна рокля, а съпругът ѝ е избрал черен костюм с бяла разкопчана риза. 

„След 18 години заедно и 15 години брак, ти все още правиш любовта толкова лесна, забавна, дълбока и свежа. Честита годишнина, любов моя“, написа актрисата под снимката. 

Салма и Франсоа-Анри започват връзката си през 2006 година, а през септември на следващата се ражда и дъщеря им Валентина Палома Пино. През 2009 година двамата се женят на Свети Валентин в кметството на шести арондисман (окръг бел. ред.) в централен Париж. През април същата година влюбените правят и втора церемония във Венеция. Разменят си обети за трети път в Бора Бора през 2018-а. 

Хайек е доведена майка на децата на Пино от предишния му брак – дъщеря Матилда и син Франсоа, както и на сина му Августин Джеймс, когото той споделя с бившата си приятелка Линда Еванджелиста. Актрисата поддържа доста добри отношения с моделката, като съвсем наскоро се появи заедно с нея на корицата на британския Vogue за последното издание на Едуард Енинфул като главен редактор. Двете дори позираха в самостоятелна фотосесия, далеч от останалите 38 известни дами.

Относно тайната на дългогодишната любов, Хайек каза пред репортери по време на галата „150 най-модерни жени“ през 2017 година, че подкрепата е ключов фактор. 

„Омъжих се за правилния човек. Това вероятно е най-важното нещо. Подкрепяме се във всичко, което правим. Искаме другият да успее. Неговият успех те прави щастлив. Нямаме много развит социален живот, защото наистина обичаме да прекарваме време заедно. Така че си стоим само двамата“, казва актрисата. 

През 2023 година Хайек каза пред списание People, че Пино е показал подкрепата си по време на снимките на филма ѝ „Професия стриптийзьор: Последен танц“, като дори е станал приятел с нейните колеги. Въпреки че тя прекарва доста време в компанията на полуголи, мускулести мъже, съпругът ѝ по никакъв начин не се притеснил, като дори развил тясна връзка с момчетата, включително Чанинг Тейтъм. 

Салма Хайек успя да спечели сърцето и на свекърва си Маривон Пино

Линда Еванджелиста за първи път проговори за отношенията си със Салма Хайек

„Съпругът ми не е ревнивец. Постоянно му се обаждах от снимачната площадка и му казвах, че се чувствам зле, защото имах предположения за начина, по който тези мъже ще се държат, но нищо от това не се сбъдна. Всички бяха прекрасни. Те са страхотни мъже“, каза тогава Хайек. 

Постепенно обаче тя започва да свиква с гледката и дори се сприятелява с колегите си. В края на снимките всички се събират в дома ѝ за едно голямо парти, на което присъства и Франсоа, който бил впечатлен от гостите. По думите на Хайек, той ги нарекъл „сладки и прекрасни“

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари