IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На Кристен Стюарт ѝ писна, спира да обсъжда връзката си с Робърт Патинсън

20 февруари 2024 14 40

Двамата приключиха отношенията си преди години, но все още получават въпроси един за друг

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Кристен Стюарт е отдавна в Холивуд и е свикнала на провокативни въпроси, но вече ще отказва да отговаря на такива, свързани с предишната ѝ връзка с Робърт Патинсън

Повече от десетилетие след раздялата на двамата актьори, които се запознават на снимките на „Здрач“ през 2009 година, Стюарт е категорична, че няма какво повече да каже по темата за романтичните си отношения с Патинсън. По думите ѝ, нещата вече са твърде остарели и няма нужда никой да повдига прахта от тях.

„С Роб вече не можем да продължаваме да говорим за тази глупост, защото вече стана много странно. Това е все едно някой да те пита в продължение на десетилетие, буквално десетилетие, за любовта ти от гимназията и какво прави тя в момента. Наистина не знам“, каза актрисата пред Rolling Stone. 

Въпреки че Стюарт донякъде разбира интереса на публиката относно любовния ѝ живот, особено когато става въпрос за връзката ѝ с Патинсън, тя заяви, че двамата са преживели толкова много неща за последните 10 години. Те се разделиха през 2013 година след шумния скандал с изневяра на Кристен с режисьора на филма ѝ „Снежанка и ловецът“ Рупърт Сандърс. 

В годините след раздялата си с Роб, актрисата се обяви за хомосексуална. Тя използва епизод от предаването Saturday Night Live през 2017 година, когато бе водеща, за да сподели за сексуалната си ориентация. След това бе свързвана романтично с множество известни дами, включително Алисия Каргайл и Сейнт Винсент, но в момента е сгодена за Дилън Майър

От своя страна, Робърт Патинсън също не остана сам дълго време. Той имаше тригодишна връзка с FKA Twigs, след което започна отношения със Суки Уотърхаус. Двамата се сгодиха и вече очакват първото си дете

Потвърдено – Робърт Патинсън ще става баща

За Коледа – Робърт Патинсън и Суки Уотърхаус се сгодиха

След като дуото изиграва емблематичната двойка Бела и Едуард в поредицата „Здрач“, не е изненада, че феновете се интересуват толкова от любовния им живот. Все пак, и двамата актьори не са много сигурни дали любовната история между героите им си е заслужавала всички жертви, които виждаме във филма. 

„Те са много романтични, но не са романтични като в „Тетрадката“. Тук филмът разказва за един мъж, който намира едно момиче, с което иска да бъде до края на живота си, но в същото време иска и да я изяде. Не буквално, но да изпие кръвта ѝ, което е същото“, каза Патинсън пред Дженифър Лопес в интервю за Variety през 2019 година. 

Що се отнася до Кристен, в момента тя предпочита да гледа по-надълбоко в смисъла на поредицата, вместо да я описва само като „романтична“. 

„Според мен, това е много гейски филм. Всичко е свързано с потисничество, с желанието за това, което ще те унищожи. Това е много готическа, гей наклонност, която обичам“, казва актрисата. 

И макар Патинсън и Стюарт да са разделени отдавна, те остават приятели. Всъщност през миналия май актрисата посети 37-ия рожден ден на колегата си заедно с Катрин Хардуик, която режисира „Здрач“. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари