IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джон Траволта на 70 – със специално послание от дъщеря си

19 февруари 2024 10 50

Ела Траволта трогна всички в социалните мрежи

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джон Траволта навлезе в ново десетилетие от живота си!

В неделя, 17 февруари, легендарният актьор навърши 70 години и получи специално пожелание от дъщеря си Ела. 

„Честит рожден ден на човека, който винаги е до мен и който винаги носи светлина и красота в този свят. Обичам те до Луната и обратно❤️“, написа 23-годишната изгряваща кинозвезда, споделяйки снимка от миналото с баща си. На нея Ела и Джон са с нацупени устни, като актьорският талант на момичето се забелязва още тогава. 

Траволта също така получи поздравления от колежката си Джейми Лий Къртис, с която си партнира във филма Perfect през 1985 година. 

„Честит рожден ден, Джон Траволта. От дълго време сме приятели и колеги и споделяме една и съща страст към нашето изкуство и спасяването на малки кученца!“, написа актрисата. 

Към описанието Къртис добави няколко снимки с Траволта, включително и една от фотосесията им за списание Rolling Stone през юли 1985 година. Другите кадри показват как актрисата прегръща колегата си през врата, а от декора зад тях си личи, че те отново позират за фотосесия. Пренасяйки ни в наши дни, Къртис добави снимка, на която вече е с порасналия Траволта зад кулисите на наградите „Оскар“, където актьорът държи малко сладко кученце в прегръдките си. 

Джон Траволта за първи път стъпва на екранната сцена през 70-те години с телевизионната поредица Welcome Back, Knotter. Носител на награди „Еми“ и „Златен глобус“, той се изстрелва до световна слава и титлата „секссимвол на Холивуд“ след ролите си в „Треска в събота вечер“ и „Брилянтин“. Последното му носи и награда „Оскар“ за най-добър актьор в главна роля. 

Филмографията му го установява като един от най-добрите и известни актьори в Холивуд. Сред хитовете му са още „Криминале“, „От Париж с любов“, „Виж кой говори“ и много други. Въпреки възрастта си, актьорът продължава да работи с пълна сила, като в момента има два предстоящи проекта. Ще можем да го гледаме в Cash Out и мюзикъла That's Amore!, където ще си партнира с Катрин Хейгъл. 

Траволта е баща на три деца, които споделя с покойната си съпруга Кели Престън – Джет, който умира на 16 години през 2009-а, 23-годишната Ела и 13-годишният Бенджамин.

Джон Траволта на среща с една от любимите си жени за рождения ден

Спомени от миналото – Джон Траволта пресъздаде ролята си от „Брилянтин“

Наскоро актьорът сподели празнично видео със семейството си на фона на негова версия на песента Come Rain or Come Shine. „Честита Нова година! Благодаря, че винаги сте до нас! С любов, Джон, Ела и Бен!“, написа той под публикацията. 

За миналогодишния рожден ден Траволта заведе Ела и група приятели в Лас Вегас. Тогава той публикува няколко видеа и снимки в социалните мрежи, включително и изненада от дъщеря му. По това време тя използва момента, за да поздрави баща си, пишейки в Instagram „Честит рожден ден на най-невероятния баща, приятел и модел за подражание, за когото някой би си мечтал. Обичам те, тати!“.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари