IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

 „Обичам семейството си“: Принц Хари се обърна емоционално към своя болен баща в ново интервю

20 февруари 2024 10 40

Най-малкият син на крал Чарлз разказа за срещата си с него

Снимка: БГНЕС

Меган Маркъл и принц Хари са в ски курорта Уислър в Канада, където планират да проведат Invictus Games през 2025 г. Пътуването им е придружено от екип на ABC Good Morning America.

Принц Хари даде първото си интервю след болестта на краля. Най-малкият син на британския монарх сподели какво мисли за тежката диагноза на баща си.

Телевизионният водещ Уил Рийв публикува първите откъси от разговора, в който херцогът на Съсекс каза, че веднага е отлетял от САЩ за Великобритания след новината за диагнозата. „Емоционално ли беше пътуването? Виж, аз обичам семейството си. Успях да се кача на самолет, да пътувам, за да видя краля и да прекарам време с него. И съм благодарен за това“, каза принцът.

Впоследствие се появиха фрагменти от разговор, в който журналистът пита Хари за отношенията му със семейството му. „Също така открих в собствения си живот, че болестта може да стимулира или някак да събере семейството. Възможно ли е това в този случай? – попита Уил.

Принц Хари изрази надежда за евентуално помирение с кралското семейство при сегашните обстоятелства. „Абсолютно. Да, Сигурен съм. Във всички тези семейства отново виждам, ден след ден, как семейната единица укрепва. „Мисля, че всяка болест, всяка болест обединява семействата“, каза херцогът на Съсекс, цитиран от Daily Mail.

Между другото скоро Меган Маркъл и принц Хари отпразнуваха Свети Валентин с романтична вечеря по време на посещение в Канада.

Папараци откриха двойката в италианския ресторант Whistler hotspot Il Caminetto в ски курорта. За срещата Меган носеше червено палто с черен панталон.

Принц Хари носеше син пуловер и тъмни дънки. В ръцете си държеше черно палто. Снимките бяха публикувани в Daily Mail.

Двойката обаче отлетя за Канада с друга причина. В момента те провеждат поредица от срещи във Ванкувър и Уислър в подготовка за техния проект Invictus Games. Събитието трябва да се състои точно след година.

Семейство Съсекс изглеждат щастливи, въпреки слуховете за проблеми в брака им. В друг ден от престоя им там Меган Маркъл избра за разходката си бял пуловер, тесни дънки и бежово ватирано палто. Тя завърши визията си с черна шапка и равни зимни ботуши. А принц Хари беше с черно спортно яке, сини дънки и зимни кецове. 

Херцогът и херцогинята на Съсекс разговаряха със спортисти, които планират да участват в Invictus Games през 2025 г., а също така се срещнаха с адаптивни скиори от различни групи – седнали, изправени и хора с увредено зрение.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари