IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерите на Силвестър Сталоун – със строг режим като баща си

22 февруари 2024 10 30

Как Систин, София и Скарлет остават във форма

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Всички знаем, че Силвестър Сталоун е един от най-стегнатите и здрави мъже в Холивуд. Актьорът, изиграл роли като Рамбо и Роки, преминава през страшни лишения и постоянни тренировки, за да бъде в топ форма както на екрана, така и в реалния живот. В интервю за Wall Street Journal той разкрива, че е следвал ужасен режим по време на снимките на „Роки 3“, когато закусвал само две малки овесени бисквити, кафяв ориз и пиел по 25 чаши кафе на ден. 

С такъв баща трудно можеш да си помислиш за вредна храна или да пропуснеш ден във фитнеса. Въпреки че са момичета, трите дъщери на Сталоун не получават по-различно отношения и баща им често ги кара да следват строги режими за влизане във форма. Семейството бе пред разпад преди две години, когато актьорът преминаваше през труден период със съпругата си Дженифър Флавин, като дори се заговори за развод. Сега обаче всичко е наред и петимата Сталоун дори имат собствено риалити шоу. 

Екранният Роки Балбоа е баща на три прекрасни дъщери – Систин, Скарлет и София – които са плътно до него и съпругата му на малкия екран. Предаването „Семейство Сталоун“ е подобно на това за семейство Кардашян, но с по-малко грим и светски събития и повече тренировки, хранителни режими и труд в различните професии. 

Систин може да се похвали, че уверено върви по стъпките на баща си, като дори участва във филма Midnight in the Switchgrass, където играят още Machine Gun Kelly и Меган Фокс. Когато стъпиха на червения килим за премиерата, петимата Сталоун впечатлиха с фигурите си, особено дъщерите на актьора. Това, разбира се, не е никаква изненада, имайки предвид кой е баща им.

В интервю за New York Post, Систин казва, че преди да се премести да живее в Ню Йорк със София, е трябвало да премине обучение за самоотбрана, водено от истински военноморски тюлени. Тя обяснява, че е прекарала шест часа в гората, като учителите въобще не се впечатлили от фамилията Сталоун и по никакъв начин не се държали по-меко с нея и сестра ѝ. 

Тренировките на момичетата са показани в новия сезон на „Семейство Сталоун“, който ще направи премиерата си на 21 февруари. В епизодите ще видим как младите дами оставят грима, роклите и бляскавите прически на заден план за сметка на гонене на кокошки, както прави Роки Балбоа в едноименната поредица. 

Систин по никакъв начин обаче не била уплашена от тренировките, тъй като все пак 20 години е живяла по строгия режим на Слай. 

„Всяка сутрин трябваше да ядем яйца с кетчуп. Беше избрал точно тази комбинация, за да качим мускулна маса“, казва актрисата, а сестра ѝ София допълва, че след закуска е било ред на множеството коремни преси, лицеви опори и набирания. Освен това, Систин казва пред списание W, че Слай държи много на хидратацията и винаги кара цялото семейство да пие литри вода. 

В новия сезон на „Семейство Сталоун“ става ясно, че самият Слай не си дава почивка, особено когато снима филм. Докато прави бойна сцена за първия „Непобедимите“, той трябва да влезе в схватка с колегата си Стив Остин. Резултатът – наранен врат, който така и не се оправя напълно. Слай споделя, че след тази контузия вече съветва актьорите да не правят каскадите си сами. 

„Слай се опитва да маскира болката, преструвайки се, че нищо не е станало. Той не обича хората да знаят точно колко операции на гърба е имал“, казва съпругата му Дженифър Флавин. 

25 чаши кафе на ден и само риба тон – драстичното отслабване на Силвестър Сталоун

След проваления опит за развод – Силвестър Сталоун и Дженифър Флавин заедно на червения килим

Горд татко – Силвестър Сталоун позира с трите си пораснали дъщери

Скарлет допълва, че винаги се притеснява, когато вижда баща си да влиза в операционната за поредната интервенция. „През цялото ми детство той изпитваше болка“. Тя е единствената, която не преминава през трудните тренировки на баща си, тъй като е студентка в Маями и не ѝ се налага да живее сама, както сестрите ѝ в Ню Йорк. 

Систин и София вече почти година живеят сами в Голямата ябълка, но това не пречи на баща им да продължава да се тревожи за тях. 

„Не мисля, че някога ще се успокои. Той е класическият, твърде закрилнически настроен баща. Три дъщери на възраст, която е толкова опасна в днешно време – излизаме из града, срещаме се с хора, такива неща. Помага, че мама ни следи чрез телефоните, за да знае къде сме по всяко едно време“, казва Систин. 

Освен трите дъщери от Дженифър Флавин, Сталоун има двама сина – Сейдж и Серджо, от бившата си съпруга Саша Чак. През 2012 година Сейдж умира от сърдечно заболяване на 36 години, а Серджо е диагностициран с аутизъм още в ранна детска възраст. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари