IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бионсе споделя тайните си за красива коса

21 февруари 2024 14 30

Изпълнителката с рекорд в музиката и нова козметична марка

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Феновете на Бионсе и всички, които някога са искали да имат като нейната коса, могат спокойно да вадят лист и химикалка и да записват, тъй като изпълнителката току-що разкри своята рутинна грижа за блестящи и живи кичури. 

Мегазвездата сподели режима си за списание Essence, на чиято мартенско-априлска корица застава. Поводът – пускането на новата ѝ линия за коса Cecred. Осемте продукта, включващи шампоани, балсами, маски за коса, масла, лечения за скалп и други, бяха пуснати на пазара на 20 февруари. Според официалното съобщение, основната цел на марката е да чисти, кондиционира и възстановява различните типове коса – от права до вълнообразна. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Съставките на Cecred – като очакващия патент керативно биоактивен фермент, което е ферментирала оризова вода и смес от масла – също са предназначени да помогнат на боядисаните и увредените от топлинни инструменти кичури. 

„През целия ми живот и кариера съм носила косата си по множество различни начини – естествена, изправена, на плитки, боядисана, на вълни, с перуки. Искам всеки да има свободата да показва косата си по начин, който го кара да се чувства добре“, каза Бионсе в прессъобщение. 

Изпълнителката добави „Моята визия е да бъда приобщаваща сила на високи постижения в индустрията за грижа за косата, като същевременно почитам ритуали за рутинна грижа в различните глобални култури и помагам да се разсеят погрешните схващания за косата от всички страни“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Относно своята рутинна грижа, Бионсе, чиято първа работа е като чистачка в салона на красота на майка ѝ, когато е била на 16 години, следва няколко основни стъпки, за да поддържа кичурите си живи и бляскави през цялото време. 

„Основното нещо е овлажняването – добавянето на олио към скалпа и покриването на косата ми вечер, така че олиото да проникне. Това носи прекрасни спомени за ритуалите ми като дете, когато се опитвах да поддържам здрав скалп“, казва Бионсе пред Essence. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Изпълнителката също така сподели, че увива косата си през нощта, като понякога спи с ролки или с боне в зависимост от това каква прическа иска на сутринта. Тази техника служи да се избегне триенето на косата във възглавницата, както и избягването на ненужната топлина от машата или пресата на сутринта. 

Бионсе се раздели със 100 хиляди долара, за да осигури транспорт на феновете си

Звездни тайни за красота – уроците на Бионсе

Продуктите на Cecred са вдъхновени от ритуали по целия свят и всичко, което майката на Бионсе, Тина Ноулс, я е научила през годините. Колекцията от осем части включва избистрящ шампоан, хидратиращ шампоан, дълбоко овлажняващ балсам, възстановяваща лечебна маска, лечение с ферментирал ориз и розов протеин, лосион за овлажняване, подхранващо масло за коса и бутилка за смесване на ферментиралия ориз и розовия протеин. Всички продукти са на цена между 20 и 40 долара.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CÉCRED (@cecred)

Успехите на Бионсе обаче не спират дотук. Освен с нова козметична марка, тя може да се похвали и с рекорд в музикалната индустрия. 

След като пусна хита си Texas Hold 'Em миналата седмица, сега тя се превърна в първата в историята чернокожа изпълнителка, която е на върха в класацията за най-добри кънтри песни в Billboard. Парчето привлече 19,2 милиона души онлайн и успя да се продаде на физически носител над 39 000 пъти само в САЩ.

За още новини от света на звездите и красотата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари