IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Machine Gun Kelly покри половината си тяло с масивна черна татуировка

21 февруари 2024 14 50

Изкуството е изисквало 44 игли

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Machine Gun Kelly разраства колекцията си от татуировки с доста значимо допълнение. 

31-годишният рапър публикува снимка в социалните мрежи във вторник, за да разкрие нова масивна татуировка, която покрива ръцете и гърдите му, ефективно закривайки голяма част от предишните му рисунки и надписи. Това последно произведение на изкуството оформя силуета на кръст върху торса на Kelly, като ръцете му са украсени с множество нови дизайни, оставяйки видими само бледи следи от предишните му татуировки. 

Трябва да се отбележи, че стомахът на певеца все още е непокрит и показва червената му татуировка с надпис „само за местни жители“ и още една на мъж, който държи табела с надпис „Искам промяна“. 

„Само за духовни цели, благодаря ви“, написа Machine Gun Kelly в Instagram, представяйки новия си облик. На снимката той позира полугол в черни панталони, гледащ надолу към земята. Кадърът веднага привлече вниманието на феновете и само за няколко часа има над половин милион харесвания. Това е и единствената снимка в профила на рапъра. 

Татуистът на Kelly, R O X X, също използва социалните мрежи, за да публикува друга снимка на клиента си, показваща новия му дизайн. На нея рапърът е клекнал и гледа през рамо настрани, показвайки малко по-близък план на татуировката. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by R O X X (@roxx_____)

„Направих малко изкуство с Machine Gun Kelly. Никога не съм срещал по-издръжлив човек“, написа татуистът. Той благодари на рапъра за радостта и болката, която е изтърпял, допълвайки че цялата картина е изисквала използването на 44 игли. 

През юни, докато беше на европейска ваканция с дъщеря си, музикантът добави още един дизайн към вече почти изцяло татуираната си ръка. Във вече изтрита публикация в Instagram, Kelly показа как се е насладил на времето с дъщеря си Кейси, която се е превърнала в негов личен татуист. Момиченцето бе заснето как държи пистолет за татуировки и се чуди какво да направи върху кожата на баща си. 

Изневери ли Machine Gun Kelly на Меган Фокс

Мъж мечта: Machine Gun Kelly лакира ноктите на Меган Фокс

Любов на всички фронтове: Меган Фокс и Machine Gun Kelly с общи лакове

През август 2021 година пък Machine Gun Kelly си направи еднаква татуировка с приятеля си Травис Баркър, когато обяви пускането на шестия си студиен албум Born with Horns. Двамата изпълнители са си татуирали предмишниците с името на албума. 

Новата татуировка на Kelly бе направена само седмица, след като той и приятелката му Меган Фокс купонясваха с Тейлър Суифт и Травис Келси след края на Супербоул. Отборът на „Канзас Чийфс“ спечели за втора поредна година титлата, след което всички се насладиха на една забавна вечер с песните на Суифт. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари