IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Изневерявала ли е Жизел на Том Брейди с треньора по жиу-жицу

22 февруари 2024 10 40

Има съмнения, че Бюндхен и Хоаким Валенте имат връзка преди раздялата й с куотърбека

Жизел и Том през февруари 2021 г.;Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Приближените на Том Брейди и Жизел Бюндхен започнаха ожесточен спор за това откога датира новата връзка на модела с треньора ѝ по жиу-жицу Хоаким Валенте. Изглежда от лагера на бившия куотърбек са на мнение, че Жизел е започнала да върти любов с Валенте, една година преди да се разведе с  Брейди, макар нейните близки да отричат.

Миналата седмица сайтът Page Six ексклузивно съобщи, че Бюндхен и нейният треньор по жиу-жицу са „лудо влюбени“ един в друг. Появи се и папарашко видео, на което двамата се целуват на улица в Маями навръх Свети Валентин. 

Някои от приближените на бразилския модел се опитаха да омаловажат новия ѝ романс, казвайки пред списание People няколко дни по-късно следното: „Жизел и Хоаким излизат от миналия юни. Отношенията им се развиват бавно. Първо бяха просто добри приятели. Тя искаше да запази връзката им в тайна, докато двамата се опознаят по-добре.“

Този коментар обаче беше опроверган категорично от приятели на Брейди, които го обявиха за „пълна лъжа“. Приближени на бившия професионален атлет се обърнаха към сайта TMZ, за да кажат: „Близките на Жизел трябва да добавят „2021“ след месец юни. Тогава заглавието за тази връзка щеше да е наистина точно.“

От лагера на Брейди са убедени, че отношенията на Жизел и Хоаким, които се запознават през 2021 г., когато тя води децата си при него, за да ги обучава по бойни изкуства, не са били съвсем платонични още от самото им начало.

Факт е, че една година след като Валенте влезе в живота на супермодела, тя подаде молба за развод от Брейди и двамата финализираха брака си през октомври 2022 г. (след като се бяха разделили месеци по-рано през юни).

Последните щастливи снимки на бившата семейна двойка датират от февруари 2021 година, когато Брейди и отборът му „Тампа Бей Бъканиърс“ печелят “Супербоул“ (на основната снимка).

Макар близките на Жизел категорично да отричат аферата ѝ с Валенте, факт е, че тя и треньорът по жиу-жицу бяха снимани на няколко пътувания до Коста Рика и Бразилия още през есента на 2022 г.

Двамата позираха и за фотосесия в списание Dust в броя от ноември 2022 г. Още тогава близкото присъствие на Хоаким в живота на току-що разведената Жизел накара много хора да се зачудят какви точно са отношенията им. Различни източници обаче твърдяха, че по това време Валенте, който е с 9-години по-млад от 43-годишната Жизел, е бил само нейна опора и личен треньор.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Quién (@quiencom)

Факт е, че Хоаким е засичан многократно с красавицата от 2022 година насам, а в интервю за Vanity Fair от началото на миналата година тя заяви, че той е неин „истински приятел“, а не гадже. Тогава тя каза: „Той е нашият учител и най-важното – той е човек, на когото се възхищавам и на когото вярвам. Толкова е хубаво да имам такава енергия, да имам децата си около такава енергия.

Тя също така добави: „Мисля, че в този момент, за съжаление, тъй като съм разведена, съм сигурна, че ще се опитат да ме свържат с когото и да е... Толкова съм благодарна, че познавам всички [братята Валенте ], защото те не само помогнаха на мен и децата ми в този труден момент, но станаха страхотни приятели, особено Хоаким.“

Други хора обръщат внимание, че Жизел и Хоаким имат много общо помежду си. И двамата са бразилци, които се местят в САЩ в младите си години и са успешни в кариерите си, и двамата са базирани в Маями, и двамата са запалени по здравословния начин на живот.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F5 da Folha (@sitef5)

Миналата година Валенте и Бюндхен бяха снимани многократно заедно – да карат падълборд, да се разхождат по плажа, да правят джогинг, да яздят коне и да посещават фитнес зала. Освен това той беше сниман да взима модела на Sports Illustrated от летището.

Междувременно, Брейди не е бил в сериозна връзка с друга жена след развода си, но е забелязван да излиза на няколко пъти с модела Ирина Шейк.

Брейди и Бюндхен имат две деца заедно, а той освен това споделя един по-голям син с бившата си приятелка – актрисата  Бриджит Мойнахан.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари