IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Изненада – Ванеса Хъджинс е бременна с първото си дете

11 март 2024 10 50

Актрисата дебютира наедряло коремче на Оскарите

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ванеса Хъджинс изненада всички на червения килим в Лос Анджелис, показвайки наедрялото си коремче, с което обяви и новината, че очаква първото си дете. 

35-годишната актриса, която бе водеща на червения килим преди наградите „Оскар“, се появи в дълга до земята черна рокля с дълъг ръкав, която чудесно описваше тялото ѝ. Хъджинс не спираше да се усмихва и да прегръща коремчето си, носейки дизайна на Vera Wang, който включваше ръчно драпирана лента на талията. Звездата и нейният стилист Джейсън Болдън са работили в тясно сътрудничество с екипа на Вера Уанг върху сватбената рокля на Ванеса, така че е напълно нормално тя да се обърне към дизайнерката за своя специален момент на червения килим. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

Черната рокля бе допълнена от бляскави бижута от Chopard, включващи колие от 18-каратово бяло злато с 10-каратов жълт диамант с крушовидна форма и 29-карата диаманти, заедно с диамантени обеци и диамантени пръстени от колекцията за висша мода на марката. Гримът на Хъджинс чудесно пасваше на тоалета, състоящ се от черна опушена очна линия, а косата ѝ бе вързана наполовина. 

Първата бременност на Ванеса идва след сватбата ѝ с Коул Тъкър през декември миналата година. Двамата се венчаха в джунгла в Мексико. В интервю за Vogue актрисата сподели малко повече детайли около церемонията, както и ексклузивни снимки. 

„Да напишем собствените си обети беше много важно за мен. Бих посъветвала всеки да го направи. Това е най-красивото нещо в една връзка. Да бъдеш толкова откровен, уязвим и честен пред толкова много твои близки хора. Просто е красиво. Много ми хареса“, каза Хъджинс. 

След обетите и вечерята, гостите на сватбата се насочили към различна зона, където имало банда на живо. Малко по-късно, диджеят се заел с поддържането на доброто настроение, пускайки плейлист, който самият младоженец измислил. „Той включи всички хитове от Nelly до Еминем. Танцувахме дълго, след което хапнахме пица и печено сирене. И до 23:00 бяхме приключили“, разказва още щастливата бъдеща майка. 

Сватбата на влюбените беше само няколко месеца след годежа им през февруари 2023 година. Новината бе споделена от самата Хъджинс, която се похвали в социалните мрежи с бляскавия си годежен пръстен. 

На част от снимките актрисата показва бижуто, докато носи кестеняв маникюр с бадемова форма пред Айфеловата кула. На други тя вдига щастливо безименния си пръст, докато с Коул позират пред историческата забележителност в Париж, а бейзболистът прегръща любимата си силно. 

Остин Бътлър благодари за успеха си на ексгаджето си Ванеса Хъджинс

Звездна мода: Седемте тоалета на Ванеса Хъджинс

Въпреки че двойката е сравнително поверителна относно връзката си, Хъджинс потвърди слуховете за любов помежду им по време на участието си в „Шоуто на Дрю Баримор“ през май 2021 година и разкри, че тя е била тази, която е направила първата стъпка, след като двамата се запознали по Zoom по време на групова медитация. 

Хъджинс и Тъкър направиха светския си дебют на премиерата на нейния филм Tick, Tick... BOOM! през ноември 2021 година в Холивуд, Калифорния. Тогава актрисата носеше бяла дантелена рокля от Vera Wang, докато приятелят ѝ заложи на черен костюм. Преди това Ванеса имаше дългогодишна връзка с Остин Бътлър, с когото обаче се разделиха през 2020 година. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари