IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездна мода: Седемте тоалета на Ванеса Хъджинс

11 юни 2022 13 30

Актрисата беше водеща на наградите на MTV

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ванеса Хъджинс се завърна на сцената на MTV, за да бъде водеща на тазгодишните награди за кино и телевизия. Актрисата изпълни същата роля през 2020 година, когато беше поздравена от критиците за отдадеността към задачата. Тогава, за да представи Джейми Лий Къртис като най-добра Scream Queen на всички времена, Хъджинс се появи на сцената, покрита с кръв.

Известна със своя безупречен стил, който видяхме по време на Met Gala, фестивала в Кан и почивката ѝ в Рим, Ванеса не разочарова и на червения килим в Лос Анджелис. Тя успя да прикове вниманието не само със забавните си речи в залата, но и със смяната на няколко тоалета по време на цялото шоу. Дрехите бяха подходящи за топлото време в Калифорния и послужиха като вдъхновение за следващите ни няколко покупки за лятото.

Ето всичките тоалети на Ванеса Хъджинс на наградите на MTV

Блясък на червения килим

Ванеса Хъджинс

Снимка: Getty Images

За пристигането си в Лос Анджелис актрисата избра ефирна рокля без презрамки на Vera Wang в кралско син цвят. Минитоалетът се отличаваше с плавен шлейф, който беше леко повдиган от вятъра в града. По този начин появата на Хъджинс беше още по-впечатляваща.

Златното момиче

Ванеса Хъджинс

Снимка: Getty Images

Малко след влизането си в залата, Ванеса се премени в златна минирокля, украсена с пайети. Дължината на тоалета стигаше едва до началото на бедрата, показвайки стегнатите крака на актрисата. Косата ѝ беше пусната свободно върху двете ѝ рамена, а гримът ѝ се състоеше от розово червило и ярка очна линия.

Нещо за плажа

Ванеса Хъджинс

Снимка: Getty Images

Хъджинс бързо се преоблече в супер стилен комплект, състоящ се от горнище, наподобяващо бандана, и ултраминипола със секси цепка, която беше закрепена с три цветни безопасни игли. Този път косата на актрисата беше прибрана в ниска опашка, разкриваща златните ѝ бижута.

Стилен гащеризон

За поредния си тоалет Ванеса се вдъхнови от популярния сериал „Игра на калмари“, добавяйки малко блясък от себе си. Гащеризоните, с които играчите в поредицата се борят за голямата награда, се превърнаха в истински хит около Хелоуин, но сега Хъджинс ни дава нов поглед към популярната тенденция.

Ванеса Хъджинс

Снимка: Getty Images

На сцената на MTV тя се появи с цветен гащеризон, наподобяващ спортните модели от „Игра на калмари“. Тук обаче тоалетът беше много по-стилен, отличавайки се с бляскави пайети и многоцветна гама. Върху панталона и късата блуза с дълъг ръкав беше изписано числото 13 в зелен цвят, в чест на известния сериал.

Каубойско момиче

Ванеса Хъджинс

Снимка: Getty Images

Ванеса не забрави и за феновете на каубойските филми, обличайки се в бяло-син тоалет, който съчета с каубойска шапка и две плитки.

Розова красавица

Ванеса Хъджинс

Снимка: Getty Images

Взимайки пример от Ариана Гранде, Хъджинс се преоблече в розова минирокля, прибирайки косата си назад в супер висока опашка, превърнала се в запазена марка на изпълнителката. Визията ѝ беше завършена с висящи обеци.

Кожата отново е на мода

Ванеса Хъджинс

Снимка: Getty Images

За да завърши вечерта подобаващо, Ванеса избра един от най-сексапилните си тоалети в гардероба. Тя заложи на къса черна кожена рокля, комбинирана с високи кожени ботуши. Всичко това беше завършено с червена перука и никакви бижута.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари