IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лятна мода: Ванес Хъджинс с урок по монохроматично обличане

27 май 2022 16 30

Актрисата замина за няколко дни за Рим

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Италия, лято и цветни дрехи - това е мечтата на повечето от нас, а Ванеса Хъджинс успя да осъществи още преди официалното настъпване на най-топлия сезон. 

Актрисата замина за няколко дни за Рим, откъдето не спира да публикува снимки и леко да дразни своите фенове, които все още са в офисите и са тормозени от жаркото градско слънце. Единственото позитивно от цялата картинка е, че Хъджинс успява да ни дава идеи за летни тоалети, които със сигурност си записваме в тефтера. Съвсем скоро и ние ще имаме възможност да се отдадем на заслужена почивка, като трябва да сме готови с правилните дрехи в куфара. 

Преди няколко дни Ванеса направи известното "изхвърляне на снимки", в което публикува серия от кадри от римската си ваканция. Актрисата се наслаждава на забележителностите в града заедно със сестра си Стела и по всичко личи, че двете си прекарват повече от чудесно. "Вчера животът ми беше скучен, сега вече всичко е по-цветно", написа тя, цитирайки песента "What Dreams Are Made Of" от филма "Лизи Макгуайър: Поп звезда"

Докато Стела заложи на лилав комплект с риза с дълъг ръкав, то Ванеса реши да избере по-лятно облекло. Тя беше облечена в розов тоалет, състоящ се от изрязно горнище с халтер, закопчаващо се със сребърна щипка на гърдите, и подходящи панталони със средна височина и панделки отстрани. Никога не пропускаща аксесоарите, актрисата добави бели маратонки, розови очила, бял чокър и сребърни обеци, за да завърши визията. Тя запази естествен блясък на лицето и носеше косата си на ниска опашка. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @flowofstate

В допълнение на задължителните летни тоалета, колекцията от снимки включваше кадри на сестрите, които ядат сладолед и няколко селфита. Стела и Ванеса, разбира се, не пропуснаха да се снимат пред прочутия Фонтан ди Треви. 

Почивката е напълно заслужена за Хъджинс, която имаше доста натоварено начало на годината. По-рано през пролетта тя беше водеща на червения килим преди наградите "Оскар", след което беше част от водещите на Met Gala в началото на май. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари