IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ева Лонгория и съпругът ѝ Хосе Бастон напускат Ел Ей и се местят в Испания

30 април 2024 08 40

Актрисата се заселва в Марбея

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ева Лонгория и съпругът ѝ Хосе Бастон са решили временно да се преместят да живеят в Испания, напускайки Лос Анджелис за доброто на сина си.

Звездата от сериала „Отчаяни съпруги“ отдавна притежава испански дом, в който прекарва голяма част от времето си. „Тя ще прекара много време там тази година, работейки по нов проект“, казва приближен до Ева пред сайта Page Six.

Източникът отбелязва, че преместването на 49-годишната Лонгория и 56-годишния Бастон в Европа няма да е за постоянно, но че двамата мислят засега да се заселят във ваканционната си къща в Марбея, която закупиха в началото на 2023 г.

„Това е моят оазис, моят рай“, сподели актрисата по време на интервю от януари 2024 г. за Hello!. „Когато не съм тук, работя нонстоп.“

По това време тя показа няколко снимки на своето мегаимение, което има „много спални“ за цялото ѝ семейство. „Това е ваканционен дом и майка ми, сестрите ми и децата им всички идват“, обясни тя. „И разбира се, имам голяма кухня.“

„Във всичките си домове имам кухня с огромен остров, където всички могат да седнат заедно и да пият чаша вино и да хапват тапас, докато готвя. Обичам кухнята – тя винаги е сърцето на къщата. А тази тук е най-добрата от всички.“

Актрисата добави, че испанският ѝ имот включва също градина и плувен басейн за нея и 5-годишния ѝ син от Бастон, Сантяго.

Любимата ѝ част от дома обаче може би е гардеробната, която тя призна, че побира всичките й  дрехи.

„Невероятно е. Реално смятах, че тук няма да имам нужда от много тоалети и че  просто ще  нося бански костюми и кафтани. Но Марбея има много силен социален живот“, каза Лонгория пред изданието. „Така че накрая се озовах с всичките си дрехи тук.“

Лонгория обясни, че е закупила имота, след като е прекарала „пет години“ в търсене на идеалното място за семейството си, където да живее на непълен работен ден.

„Първият път, когато дойдох в Марбея, преди две десетилетия, беше любов от пръв поглед. Казах си: „Някой ден ще живея тук“, каза тя.

Временното преместване на родената в Тексас красавица в Испания ще е приятна почивка от обичайното ѝ ежедневие в Лос Анджелис, тъй като тя обясни, че двете места „са изключително различни“.

„В Лос Анджелис винаги съм супер заета, а всъщност там не е толкова бляскаво. Или съм на снимачната площадка, или съм на среща, или съм в задръстване... има толкова много трафик“, каза тя.

Междувременно имението на Лонгория и Бастон в Бевърли Хилс, Калифорния е обявено за продажба вече от една година, но все още е на имотния пазар, въпреки че актрисата намали цената му от 22 милиона долара на 18 милиона.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари