IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Анистън подготвя мемоари, ще пише в тях за брака с Брад Пит

2 май 2024 10 40

Актрисата ще разкаже за опитите за бебе, за пластичните операции и психотерапията

Снимка: БГНЕС

Дженифър Анистън ще напише мемоари, в които ще говори за брака си с Брад Пит, а също така ще сподели перипетиите си, покрай опитите да стане майка. Ще сподели за пластичната хирургия и психотерапията.

„Това са тайни, които тя никога не е разказвала. Джен премина през много терапии, за да се примири с проваления си брак с Брад и другите ѝ връзки, които не се получиха“, каза източникът.

Вътрешният човек съобщава, че Анистън също планира да разкрие обстоятелствата, които са им попречили да имат дете заедно.

„След толкова много мъка, Джен осъзна, че не се нуждае от собствено дете, за да се чувства пълноценна, точно както не се нуждае от мъж, за да се чувства пълноценна“, добави източникът.

Актрисата, станала известна с ролята си на Рейчъл в известния сериал „Приятели“, за която печели „Еми“ и „Златен глобус“, се сдоби със звезда на Холивудската алея на славата през 2012 г. Става съпруга на Брад Пит през 2000 г. Бракът им продължава пет години.

Разделят се след участието на Пит във филма „Мистър и мисис Смит“, когато започва връзката му с Анджелина Джоли. Анистън има още един брак години по-късно. През 2015 г. се омъжва за друг актьор – Джъстин Теру, но три години по-късно се развеждат.

Сред други нейни партньори са Тейт Донован, Джон Мейър, Винс Вон.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари