IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Горд татко - Марк Зукърбърг показа трите си деца в чест на 40-ия си юбилей

15 май 2024 18 00

Основателят на Facebook и съпругата му Присила се радват на дъщерите Аурелия, Август и Максима

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Марк Зукърбърг прекара един незабравим юбилей в компанията на най-важните дами в живота си - съпругата си и трите им дъщери. 

На 14 май основателят на Facebook и съпругата му д-р Присила Чан споделиха снимки в социалните мрежи от празненствата по случай 40-ия рожден на милиардера. В колекцията бяха включени и трите им дъщери - 13-месечната Аурелия, 6-годишната Август и 8-годишната Максима

В публикацията на Чан се вижда как рожденикът се забавлява на партито си, докато съпругата му носи на ръце Аурелия. На друга снимка пък двойката споделя романтична целува, докато са заобиколени от трите им дъщери. 

"Марк обикновено не ми позволява да му организирам големи партита за рождения ден, но за 40-ия му имах възможността да направя голяма фиеста с нашите приятели и семейството. Всички много се забавлявахме", написа Присила. Тя допълни, че едно от качествата, които най-много обича в съпруга си, е силната му вяра в хората. "Той наистина вижда потенциал във всеки един от нас. Не знам какви приключения ни очакват, ни ги чакам с нетърпение. Наздраве за още дълги години"

В поста на Зукърбърг пък бяха споделени повече сцени от рождения ден, включително умилителна снимка на него и дъщерите му, която е направена в макет, реплика на детската му стая, където той научава как да пише код. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck)

"Благодарен съм за първите си 40 години! Присила ми организира малко парти и пресъздаде серия от места, в които съм живял в ранните си години" написа изпълнителният директор на Facebook. След това той описа всяка една снимка кое място пресъздава, за да бъде по-лесно на феновете да се ориентират. 

Според описанието, първата е копие на детската му стая, където за първи път се научава да пише код. Следващата показа общежитието в Харвард, където стартира и Facebook. После се появява и първият апартамент на Марк, в който е имало само матрак на пода, а милиардерът е живял там, докато социалната му мрежа не достига до 100 милиона души. Следващите кадри включват офиса, в който Марк и компания работят ден и нощ, за да победят конкуренцията, както и пицарията, от която той се е хранил в колежа. Относно снимката с трите му дъщери, Зукърбърг пише, че на нея им показва къде е израснал. 

През януари Марк сподели серия от снимки в своя Instagram, за да покаже как със съпругата му се подготвят за романтична вечер. Най-голямата им дъщеря - Максима - бе застанала на стол и правеше снимки на родителите си, преди те да излязат от вкъщи. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck)

"Дъщеря ни Макс ни направи най-големия комплимент, казвайки ни че изглеждаме като хора, които идват от Хогуортс. Много искаше да ни направи снимка преди да излезем на романтичната ни вечеря", написа гордият татко под снимката. 

През лятото пък точките на Зукърбърг сред момичетата му се увеличиха още повече, когато той ги заведе на концерт на Тейлър Суифт. Преживяването бе запечатано лично от него и публикувано в социалните мрежи. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари