IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Горд татко – Еминем танцува с дъщеря си на сватбата ѝ

22 май 2024 10 50

Хейли Джейд се омъжи само преди няколко дни

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Еминем е живото доказателство, че човек може да промени съдбата си, само ако е достатъчно силен да се бори. Изпълнителят счупва порочния цикъл на наркозависимостта, за да се превърне в най-добрия баща за дъщеря си Хейли Джейд Скот. Въпреки че се разделя с майка ѝ още докато младата дама е бебе, Еминем не излиза от живота ѝ, а напротив – прави всичко възможно тя да разполага с това, което той е нямал. И така двамата осъществяват силна и неразрушима връзка, която е жива и до днес.

Безспорно един баща има много моменти, в които да се гордее с дъщеря си, но в челната тройка задължително попада нейната сватба. Еминем успя да изпита щастието да види момиченцето си в бяла рокля, като дори показа танцовите си умения по време на специален сегмент от церемонията.

След като Хейли Джейд Скот се врече във вечна вярност на дългогодишния си любим Евън Маклинток и двамата направиха своя първи танц като семейство, дойде време за танца между баща и дъщеря. На снимка, споделена в социалните мрежи, се вижда как Хейли и Еминем са в центъра на дансинга, прегърнати и видимо щастливи. Около тях са се събрали всички гости, които ги аплодират и им се радват истински.

Булката е облечена в красива бяла рокля без презрамки и класическо деколте. Тоалетът се отличава с впечатляващ намачкан подгъв и е допълнен от дълъг воал, който вече е отметнат от лицето на Джейд. Косата ѝ е оформена на нисък кок, като само един кичур се спуска отстрани на лицето. Бижутата са сведени до минимум и включват само много нежни обеци и брачната халка. Гримът също не е претрупан, а слънцето озарява бляскавото лице на булката, която не спира да се усмихва. От своя страна, Еминем носи класически черен смокинг с бяла риза и черна папийонка, комбиниран с черни слънчеви очила.

На друга снимка, циркулираща в социалните мрежи, рапърът позира с младоженците точно след церемонията. Тримата са застанали пред входа на църквата, украсен с множество бели цветя. Дългият шлейф на Хейли Джейд се простира пред краката на баща ѝ, а в ръцете си тя държи красив букет. От другата ѝ страна е застанал Евън Маклинток, който е със същата огромна усмивка като съпругата си.

Щастливият край за Хейли и Евън, които са заедно от 2016 година, идва след годежа им през февруари миналата година. Тогава двамата споделиха специалния момент със своите почитатели, публикувайки снимки в социалните мрежи. На тях се вижда как Маклинток е паднал на едно коляно и чака заветното „Да“ от своята любима. Очевидно го е получил, съдейки по щастливото отваряне на шампанското на следващата снимка.

Дъщерята на Еминем стартира своята модна кариера

Почитане на традициите: Годеникът на Хейли Джейд помолил Еминем за ръката ѝ

Семейна мода: Дъщерята на Еминем „открадна“ якето му

Хейли е гордостта на баща си, който споделя името ѝ в няколко свои хитове. Той е категоричен, че ще направи всичко за своето момиченце и ще се опита да ѝ осигури най-сигурния и щастлив живот. Рапърът рядко говори за семейството си, но наскоро заяви в интервю, че е страшно горд от всичко, което Хейли е постигнала и я подкрепя във всяка една нейна крачка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailie Jade (@hailiejade)

Джейд в момента е водеща на подкаста Just a Little Shady, като в същото време се опитва да пробие и в модния бизнес със своя собствена марка. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари