IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Еминем вдигна още една сватба

21 май 2024 15 00

Този път се омъжи дъщеря му Хейли Джейд Скот

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Сватбените камбани звъннаха и в чест на още един член от семейството на Еминем.

След като Алейна Матърс се омъжи през юни миналата година за дългогодишния си приятел Мат Моелер, сега дойде време и за Хейли Джейд Скот. 28-годишната инфлуенсърка се врече във вечна вярност на Евън Маклинток и сподели щастливата новина в социалните мрежи на 20 май. Тя също така публикува серия от снимки от специалния ден, показвайки красивата си булчинска рокля и церемонията, която се е състояла на открито на фона на прелестна зеленина.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailie Jade (@hailiejade)

„Събуждам се като съпруга тази седмица“, написа Хейли в описанието, след което разказа малко повече и за големия ден.

„Не можехме да си мечтаем за по-добър, по-красив уикенд. Толкова много сълзи от щастие бяха пролети, имаше смях и усмивки, а любовта се усещаше отвсякъде. С Евън се чувстваме страшно благодарни за цялото ни семейство и приятелите, които дойдоха, за да ни подкрепят и да бъдат част от стартирането на новата глава от живота ни като съпруг и съпруга“, допълни Джейд.

Дъщерята на Еминем каза „Да“ в бяла булчинска рокля без презрамки, която включваше класическо деколте и драматичен разрошен подгъв и шлейф. Косата ѝ беше оформена в семпла вдигната прическа, покрита с воал от тюл. Булката държеше букет от изцяло бели цветя. От своя страна, Маклинток носи класически черен смокинг и очевидно не може да сдържи емоциите си, когато вижда бъдещата си съпруга за първи път в булчинска рокля.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailie Jade (@hailiejade)

На снимките младоженците се целуват пред църква, чийто вход е покрит с бели цветя и зеленина. Двамата след това седят на багажника на кабриолет, с който са си тръгнали от церемонията. Преди това обаче те се целуват в автомобила, затвърждавайки съюза си. Скот също така сподели снимка на съпруга си, който изглежда превъзбуден и разчувстван по време на церемонията.

Двамата се запознават като студенти в университета на Мичиган, а обявиха годежа си през февруари 2023 година след шестгодишна връзка. Скот сподели новината в социалните мрежи, където публикува няколко снимки с годеника си, отпразнувайки специалния момент. В колекцията бе включен и кадър, на който Маклинток е коленичил на едно коляно, както и такъв, на който годениците отварят бутилка шампанско в чест на предстоящия брак.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailie Jade (@hailiejade)

През май 2023 година Хейли сподели снимки от годежното парти, което бе организирано в открит бар на покрива на хотел в Детройт. Според водещата на подкаста Just a Little Shady, дори сериозната алергия, която е развила по-рано през деня, не е успяла да ѝ попречи на приповдигнатото настроение и щастието. Заедно с годеника си и гостите, Хейли се е забавлявала до краен предел, празнувайки бъдещата си сватба.

„Събудих се с най-лошата алергия, така че правих всичко възможно, за да се спася от подуването и запушения нос. Ще избера напълно естествен грим около очите, защото ще се преобличам на няколко пъти. Ще направим годежните си снимки преди партито, така че затова имам няколко тоалета“, каза Джейд във видео, на което показва как се подготвя за голямата вечер.

След това тя сподели отделна колекция в Instagram, пълна със снимки от партито, направени от професионалната фотографка Ерика Кристин. Там бяха включени кадри на Хейли и Евън, които се гледат влюбено в бара и споделят целувка в сладък момент на нежност.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailie Jade (@hailiejade)

Двойката избра официално облекло за повода, като Скот беше облечена в бяла рокля с халтер деколте и високи токчета, а Маклинток носеше светлосив костюм. По-късно те направиха няколко промени в тоалета си за специалната фотосесия. Хейли се вмъкна в черна рокля и изцяло бяла визия, състояща се от панталон и горнище без презрамки, а годеникът ѝ облече костюм в черно и кестеняво. 

Макар Еминем да не говори за връзката на дъщеря си, той сподели, че харесва и уважава избора ѝ за съпруг. Когато бе попитан дали Скот има деца, рапърът заяви, че засега тя има само мъж до себе си.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари