IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Горда майка – Шарън Стоун изпрати абитуриент

27 май 2024 17 50

Актрисата позира с порасналия си син Лейърд

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

В цял свят в момента се чуват възгласите на щастливи и развълнувани младежи, които затварят една от най-важните глави в живота си, за да се впуснат в съвсем ново приключение. Дванадесетокласниците за последен път прекрачиха прага на училището, за да получат своите поздравления и дипломи, а гордите им родители са плътно до тях и трепетно чакат за снимки

Един от тези родители бе Шарън Стоун, която не пропусна да се похвали в социалните мрежи с постижението на порасналия си син Лейърд.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

На 23 май 66-годишната актриса сподели серия от снимки в социалните мрежи, на които позира заедно с 18-годишния абитуриент.

На първия кадър виждаме усмихнатата Стоун, облечена в стилен ансамбъл от черно-бяло сако и черен пуловер с бяло избродирано хвърчило, бели панталони и подходящи бели чанта и обувки. Актрисата е застанала до по-високия Лейърд, когото тя осиновява през 2004 година. Абитуриентът носи традиционната тога за завършването, която за неговото училище е в кафяв цвят, заедно с подходяща квадратна шапка. Момчето е допълнило визията с черна предпазна маска.

„Завършването на Лейърд Вон Стоун“, гласи описанието под серията от снимки, в която е включен и кадър само на абитуриента, който маха към камерата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Стоун има още двама сина – Роан Джоузеф, на 24, когото осиновява с тогавашния си съпруг Фил Бронстейн през 2000 година, както и 17-годишният Куин Кели, когото осиновява през 2006 година.

Гордият момент за щастливата майка идва на фона на новината, че Роан е решил да следва стъпките на Стоун и се е захванал с актьорско майсторство. Тя сподели снимка на момчето си, седнало на стол, а в описанието написа, че това е първият му ден от снимачния процес. Засега не е ясно точно какъв филм ще снима Джоузеф, но определено е получил няколко ценни съвета от известната си майка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

През октомври миналата година Стоун заяви в интервю, че е изключително щастлива от решението си да избере майчинството пред кариера в Холивуд.

„Благодарна съм, че избрах да бъда майка като по-здравословен подход към живота си. Радвам се, че не избрах Холивуд, защото той определено не избра мен“, каза актрисата.

През 2001 година на Стоун ѝ е даден 1% шанс да оцелее, след като спукана гръбначна артерия кърви в мозъка ѝ в продължение на девет дни. По време на инцидента тя е в пика както на кариерата, така и на личния си живот. Получила е първа номинация за „Оскар“ за играта си в „Казино“ пет години по-рано. Месеци преди ужасяващата случка, Стоун осиновява Роан с тогавашния си съпруг Фил.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

След инцидента актрисата преминава през тежък период – бракът ѝ се разпада, като с Бронстейн се развеждат през 2004 година, след което от Холивуд спират да я търсят. 

„Изгубих всичко. Изгубих парите си. Изгубих попечителство над детето си. Изгубих кариерата си. Изгубих всички онези неща, които имаш чувството, че те определят като човек. Не си върнах голяма част от тях, но достигнах до момент, в който бях окей с всичко това, където осъзнавах, че съм достатъчна и без тях“, казва Стоун.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Днес Стоун е в борда на Неврологичната фондация „Бароу“, която подкрепя медицинския институт, ръководен от мозъчния хирург на Стоун д-р Майкъл Лоутън в Аризона, и е домакин на годишното събиране на средства Neuro Night. Според нейния уебсайт, мисията на Фондацията е спасяване на човешки животи чрез иновативно лечение, новаторски, лечебни изследвания и обучение на следващото поколение от водещи световни невроклиницисти.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари