IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Анистън си спомни за „Приятели“ навръх 30 години от премиерата

11 юни 2024 17 50

Актрисата не успя да сдържи сълзите си, докато говори за емблематичния сериал

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Може да са минали цели три десетилетия от премиерата на „Приятели“, през които Дженифър Анистън е участвала в множество други проекти, но споменаването на емблематичния ситком все още докосва актрисата много дълбоко в сърцето.

Докато участва в поредицата Actors on Actors, където разговаря с колежката си Квинта Брансън, 55-годишната актриса беше попитана за 30-ата годишнина на сериала и какво е чувството отново да го гледа, след като Матю Пери вече не е между живите. Актьорът, който изигра ролята на Чандлър Бинг, почина внезапно на 28 октомври 2023 година след удавяне в личното си джакузи. По това време той беше едва на 54 години, току-що бе издал мемоарите си и сякаш вървеше към нова страница от живота си. Уви, никога няма да разберем докъде можеше да се развие третото действие от личното му представление.

Във видео, споделено в социалните мрежи, се вижда и чува как Анистън казва „О, Боже, не ме карай да плача!“. Отговорът е провокиран от въпрос, подаден от продуцентите на Actors on Actors към Брансън. Те я подтикват да попита колежката си относно сериала, който проследява живота на група от шестима приятели – Фийби Буфе (Лиса Кудроу), Рос Гелър (Дейвид Шуимър), Моника Гелър (Кортни Кокс), Чандлър Бинг (Матю Пери), Джоуи Трибиани (Мат ЛеБланк) и Рейчъл Грийн (Дженифър Анистън) – докато те живеят и работят в Ню Йорк.

След като Брансън обещава, че няма да разплаква колежката си, ако и тя не направи същото, двете се опитаха да започнат разговора отново. Анистън обаче така и не успява да сдържи емоциите си, особено когато си спомня за моментите с Матю Пери на снимачната площадка. Тогава Брансън предлага да не говорят по тази тема, ако е твърде трудно, но Дженифър не се отказва.

„Извинявай, просто започнах да мисля за... Това са сълзи от щастие. Добре, готови сме!“, каза Анистън, след като получи кърпичка и ѝ бе дадена минута да се съвземе.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LolaVie (@lolavie)

Тя започна да връща лентата назад и си спомни за мил момент между нея, Матю Пери и Лиса Кудроу. Разказва, че двамата с покойния ѝ колега са обядвали, когато се сетили, че Кудроу е била наоколо в един от салоните за красота, за да се боядисва. Затова решили да се пошегуват, още преди светът да ги види като едни от най-забавните хора на екран. Докато Лиса седяла под сешоара, Анистън взела спрей с вода и започнала да пръска по косата ѝ.

Говорейки за дългото влияние на „Приятели“ върху зрителя, дори 30 години по-късно, Дженифър казва, че това значи много за целия екип и всеки, който е отделил от времето си, за да работи върху ситкома. Въпреки че шоуто приключва преди 20 години, актьорите продължават да поддържат близки отношения и често се чуват, за да си разкажат какво се случва в живота на другия.

По думите на Анистън, това е едно своеобразно семейство, което никога няма да бъде разрушено.

„Приятели“ се излъчва от 1994 до 2004 година и продължава да бъде един от най-емблематичните сериали на всички времена. Дори сега той привлича нова публика и фенове, доказвайки че качествената телевизия е за всеки, независимо от възрастта, пола, расата и географското положение.

Дженифър Анистън разкри последното съобщение, което е получила от Матю Пери

Дженифър Анистън и Кортни Кокс изненадаха Лиса Кудроу за рождения ден

Дженифър Анистън: Едно цяло поколение смята „Приятели“ за обиден сериал

По време на разговора Анистън се пошегува, че както сериалът, така и тя навършва 30 години тази година. Брансън се включи в шегата и заяви, че двигателните умения на колежката ѝ по време на „Приятели“ са били доста впечатляващи за едно бебе. „Нали? Аз съм стара душа!“, отговори Дженифър.

Квинта допълни, че шоуто е направило своята премиера, когато тя е била едва на пет годинки, но това не му пречи да продължава да бъде на върха и днес. 

През октомври 2023 година семейството на „Приятели“ претърпя една от най-големите си загуби досега, когато стана ясно, че Матю Пери е загубил живота си едва на 54 години. Тогава всички останали петима от групата излязоха с общо изявление в социалните мрежи и медиите.

„Всички сме неописуемо разтърсени от загубата на Матю. Ние не бяхме просто колеги. Ние бяхме семейство. Има много какво да кажем за него, но точно сега ще си дадем момент да тъгуваме и да осъзнаем тази невъобразима загуба“, написаха те и допълниха, че с времето всеки отделно ще сподели своите чувства и мисли за Пери. Постепенно Лиса, Мат, Дейвид, Кортни и Дженифър публикуваха различни спомени с колегата си, за да почетат паметта му.

За още новини от света на връзките и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари