IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Андреа: Аз реших да се разделим с Кубрат

18 октомври 2019 10 55

Двамата сложиха край на връзката си преди няколко месеца

Снимка: Instagram

През юли месец стана ясно, че Кубрат Пулев и Андреа се разделят след 12 години заедно. Това беше обявено от самата певица. Някои фенове бяха изненадани, а други очакваха подобно развитие на връзката им.

Слуховете за проблеми между двамата започнаха, когато Андреа не се появи на няколко мача на боксьора. Тогава всичко беше отречено и певицата посрещаше любимия си на летище София с огромна усмивка на лице.

Лятото обаче беше моментът, в който двамата решиха да обявят пред почитателите си, че вече не са заедно. Започнаха спекулации за изневери, различни нагласи за деца и натоварени графици като причини за проблемите. Те се породиха от пост на Андреа в Инстаграм, с който тя обяви раздялата.

„Твърде млада съм, за да се омъжа и твърде голяма, за да играя детски игри – наслаждавам се на необвързания си живот“, написа тогава певицата. Снимката вече е изтрита, но преди това събра множество коментари, в които фенове я поздравяваха за решението ѝ, а други се съмняваха дали всичко това е истина, или е пореден рекламен трик.

Думите на Андреа бяха потвърдени и от Кубрат, който обяви, че с Андреа са имали няколко спора, но един от тях е бил повратната точка. „Тя е невероятен човек, уникален, говорихме си много по въпроса, но в крайна сметка, когато няма разбирателство и една връзка дълго време не върви към развитие и за двете страни е редно да се намери път да тръгнат нещата по съвсем различен начин“, заяви в интервю боксьорът.

И въпреки неговото твърдение, че всичко е било по взаимно съгласие, бившата му приятелка не е на същото мнение. В поредица от коментари в Инстаграм, Андреа отговори на няколко въпроса от фенове. В един от тях, тя твърди, че решението за раздялата е изцяло нейно.

Андреа показа снимки без грим, но с Photoshop

„Страхът замъглява много неща и пречи винаги, в каквато и ситуация да си! Дори глупавата смелост понякога се оказва нещото, което те отличава от тълпата“, казва певицата. Въпреки твърдението си, че тя е била инициатор на всичко, Андреа не споделя какво точно я е подтикнало към това решение. 

Днес: Кубрат срещу Джени Суши! Андреа вече с кроше

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари