IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ник Джонас и Приянка с предаване за сватбата им

13 декември 2019 09 00

Двамата ще си партнират с платформата Amazon

Снимка: Reuters

Ник Джонас и Приянка Чопра се ожениха на 1 декември 2018 година и сега ще покажат на целия свят през какво са преминали. Двамата обединяват сили с платформата Amazon, за да създадат проект, наречен Sangeet, в който ще се разказва за традиционен индийски ритуал, който се прави в нощта преди церемонията.

Ритуалът Sangeet събира на едно място семействата на бъдещите младоженци за една вечер, която е изпълнена с песни и танци. Целта на това събиране е двете страни да се опознаят по-добре, както и да подготви булката и младоженеца за голямото събитие. Сега всичко това ще достигне и до зрителите с помощта на Приянка и Ник Джонас.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Nick Jonas (@nickjonas) на

Самите те имаха подобен ритуал, тъй като семейството на булката е от Индия и младоженците искаха да спазят всички традиции. Затова те направиха няколко сватбени церемонии, с което събитието се превърна в още по-мащабно. И точно това ги подтиква да създадат предаване, в което ще се наблегне точно на ритуала Sangeet.

Според описанието на Amazon, всеки епизод на предаването ще проследява една сгодена двойка, която ще показва тяхната подготовка за сватбата. Разбира се, в шоуто ще участват семейството и приятелите на младоженците, както и екип от хореографи, които ще се погрижат да научат щастливата двойка на уникални танцови движения. 

„Гледахме отново видеото от нашия ритуал Sangeet миналата седмица по време на първата ни сватбена годишнина. Близостта на семействата и приятелите ни донесоха такава радост и вълнение, сякаш отново сме на същото събитие преди година“, казва Приянка Джонас в изявление. 

Приянка и Ник Джонас – най-добре облечени сред звездите

„Sangeet е дългогодишна сватбена традиция в Индия, която чества не само съюза на двама души, но също така показва срещата и свързването на две семейства, които се превръщат в едно“, продължава тя. Ник Джонас също изказа своето мнение и сподели защо двамата са решили да направят подобно шоу.

„Дните преди Sangeet бяха едни от най-щастливите и най-специалните през този уикенд“, казва изпълнителят. В момента се организира кастинг за двойките, които ще участват в предаването и се очаква снимките по него да започнат през 2020 година. 

Тайните на Приянка Чопра за перфектна визия

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари