IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Уилям огорчен от постъпката на брат си: Бях до него, но...

13 януари 2020 08 40

Херцогът на Кеймбридж се надява някога пак да подкрепят едни и същи възгледи

Снимка: БГНЕС

Драмите в кралското семейство не стихват. 37-годишният принц Уилям е крайно огорчен от постъпката на по-малкия си брат – 35-годишния принц Хари, съобщава The Sunday Times. За това говори един от приятелите на Уилям в разговор с журналист от изданието. Пред него той разказал, че наследникът е разочарован в последно време и окончателно е изгубил връзка със своя брат.

„Винаги бях до него, рамо до рамо. Но сега едва ли ще успея да го прегърна отново – станахме напълно чужди. Това е тъжно. Хари спря да бъде част от екипа. Единственото, което мога да направя сега, е да го подкрепя и да се опитам да го разбера. Надявам се, че времето ще отмине и ние отново ще се придържаме към едни и същи възгледи“, предаде неговият приятел, който предава думите на принц Уилям.

Днес ще се проведе спешна среща в кралската резиденция Сандрингам във връзка със скандалното изявление на херцозите на Съсекс. Принц Хари ще се срещне лице в лице с принц Уилям, както и с баща си – принц Чарлз и баба си – кралица Елизабет.Снимка

Очаква се в конферентна връзка да се включи и съпругата му Меган, която отлетя за Канада, защото стана ясно, че оставила там на бавачка малкия Арчи.

След изявлението кралица Елизабет Втора поиска казусът с оттеглянето на Хари да се реши до 72 часа.

Снимка

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари