IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян вдигна чудно парти за дъщеря си Чикаго

16 януари 2020 15 00

Момиченцето стана на 2 години

БГНЕС

Ким Кардашян и Кание Уест вдигнаха чудно празненство за дъщеря си Чикаго. В сряда момиченцето стана на 2 годинки и по този повод гордите родители я „затрупаха“ с изненади.

Риалити звездите избрали да направят тематично парти с Мини Маус – един от любимите герои на детето.

„Честит рожден ден, Чикаго, мое сладко момиченце!!! Не мога да повярвам, че вече си на две“, написа майката в Instagram и изтъкна, че момиченцето е донесло радост в живота на цялото семейство.

Кайли Дженър – лелята на малката Чикаго, сподели в своята история в Instagram няколко снимки от рождения ден, на който е присъствала с нейната дъщеричка Сторми. Тя показа момиченцата, които носят диадеми с ушичките на популярното мишле, както и част от сладките изкушения, приготвени за гостите. 

През изминалото лято Чикаго и нейните братя и сестри бяха кръстени в Армения – родната страна на клана Кардашян. 

Миналата година Ким Кардашян вдигна по-пищно тържество за малкото си момиченце. Когато Чикаго стана на 1 годинка, празнува с торта в стил „Алиса в страната на чудесата“. 

Известното семейство се сдоби с момиченцето чрез сурогатна майка, след като Ким Кардашян обяви, че не може да има повече деца поради здравословни причини. По-късно същата жена роди и момченце – Псалм, което също бе припознато от риалити звездите. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари