IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Компанията зад Ким Кардашян ще представлява принц Хари и Меган?

4 февруари 2020 10 30

От двореца обаче отричат подобно твърдение

Снимка: БГНЕС

Компанията „Sheeraz“ обяви пред своите 1 млн. последователи в Инстаграм, че започва да приема оферти за рекламни кампании, свързани с участието на принц Хари и Меган Маркъл. От фирмата молят всички рекламодатели да изпратят своите оферти, които ще бъдат директно представени пред херцозите на Съсекс.

„Клиентите на „Sheeraz“ от Близкия Изток, Индия, Америка и Азия могат да изпращат официалните си предложения и ние ще ги насочим към представителите на Меган и Хари“, се казва в съобщението.

Ако не знаете името на тази компания, нека само да ви кажем, че тя работи с Джъстин Бийбър, Селена Гомес, Зендая, Приянка Чопра, Парис Хилтън, Дженифър Лопес и семейството на Майкъл Джексън. Също така се смята, че именно „Sheeraz“ е успяла да направи Ким Кардашян богата.

Компанията се ръководи от бизнесмена Шераз Хасан, който лично заяви в Туитър, че започва работа с кралското семейство. „Не забравяйте, че тя беше холивудска актриса преди да стане принцеса“, написа той в Туитър за Меган Маркъл.

Според Хасан, към него вече са пристигнали оферти за близо 3,5 млн. долара, а самите херцози на Съсекс били готови да се включат в рекламния бизнес. Пред дубайско радио, бизнесменът твърди, че ще създаде многомилионна марка от Меган и Хари.

„Ще направим Меган 100 пъти по-голяма от Ким Кардашян“, закани се Хасан.

Интересното е, че пиарът е доста убеден в думите си, но от двореца категорично отхвърлиха твърденията му. Говорител на херцозите на Съсекс твърди, че всичко това е „напълно невярно“. 

Въпреки това, обявата все още стои в социалните профили на компанията. След като от двореца отговориха публично на твърденията, то от „Sheeraz“ не останаха по-назад. Те споделиха в Туитър, че работят усилено с Меган.

„Сега тя се върна в Лос Анджелис и, разбира се, че разговарям с нея и с екипа ѝ. Обсъждаме марка и участие в реклами“, твърди Шераз Хасан. 

Засега Меган и Хари остават безмълвни по въпроса, а някои от феновете приеха реакцията им като потвърждение на слуховете. Дали скоро ще видим реклами с херцозите на Съсекс, предстои да разберем. 

Продавачи, шоумени... Меган и Хари засипани с предложения за работа

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари