fallback

Стегнато тяло ли? Уил Смит се хвали с бирено коремче

07 May 2021 11:00

Звездата призна, че е в най-лошата си форма

Пандемията ни се отрази повече негативно, отколкото позитивно. Близо 90% от нас се оплакват, че водят по-заседнал начин на живот заради изолацията. А това носи със себе си някои вредни навици и излишни килограми. Това може да потвърди Уил Смит, който също като много българи след трапезите по Великден, призна, че е напълнял.

„Аз съм в най-лошата форма в живота си“, призна актьорът и показа в Instagram биреното си коремче.

Звездата от „Лоши момчета“ се снима по боксерки в градината си и бе откровен с феновете, че последните месеци си похапвал повече, вследствие на което изглежда по въпросния начин.

По-късно Смит, който през последната една година стана влогър и започна да прави свое шоу в социалните мрежи, позира гордо пред обектива и призна, че не се срамува от тялото си, но трябва да направи нещо. И това ще стане пред очите на верните му фенове.

Публикация, споделена от Will Smith (@willsmith)

„Обичам това тяло, но искам да се чувствам по-добре“, сподели Уил.

Холивудската звезда смята да спре мъфините и всякакви други солени и сладки изкушения, които поглъщал безразборно по време на пандемията. И за да са почитателите му в течение на това, което прави по пътя към промяната, той ще направи нова поредица в YouTube. В шест епизода, той ще покаже своята трансформация, с което иска да мотивира все повече хора да го последват.

Разбира се, за да постигне по-добър резултат и да свали натрупаните килца, Смит ще ползва съветите на специалисти по хранене и диетика, както и инструктори, които ще му бъдат гости всеки път.

Какъв бе режимът на Уил Смит преди пандемията?

Публикация, споделена от Will Smith (@willsmith)

В перфектна форма за „Отряд самоубийци“

Истината е, че както много други известни имена в Холивуд, той напълнява или отслабва, за да влезе в конкретен образ. Преди да започнат снимките на „Отряд самоубийци“, той минава на специален режим и тренировки, за да изглежда добре. А личният му треньор Смит Фъргюсън разкрива пред Men's Journal, че за него било истинско предизвикателство да подготви упражненията за Смит, защото той скъсал връзка на крака и трябвало да внимава, за да не се контузи отново.

БГНЕС

„Успяхме да изградим раменете, за да придадем онзи истински екшън вид, който искахме да постигнем“, разказва той.

За да влезе в перфектна форма, тогава Уил изпълнява комбинации от лицеви опори, вдигане на тежести от лежанка, преси за корем, рамене и гръб... Понякога той тича по 5-6 километра.

Смит следи калорийния прием

Публикация, споделена от Will Smith (@willsmith)

Преди да се застои у дома и да спре да работи толкова интензивно, Смит набляга на режим, който включва месо, плодове и зеленчуци, като следи калорийния прием. Тогава яде предимно нисковъглехидратни храни, като често в менюто си има пилешки гърди, които са добър източник на протеини. Понякога си приготвя броколи на пара или запечени сладки картофи.

„Обикновено приемаше около 3 500 калории и стига да се съобразяваше с това, не ме интересуваше колко ястия има за деня. Обикновено правехме около пет“, продължава Фъргюсън пред Men's Journal.

Позволява си вредни храни

Смит също е почитател на така наречените „мръсни дни“, в които всеки яде любимите си храни, сред които пица, снаксове и крънчове. Но основното, което спазва, е да не прекалява с количеството и на следващия ден да се ограничи повече.

Публикация, споделена от Will Smith (@willsmith)

Днес по снимките на Уил можем да заключим, че със сигурност среднощните му ставания и ходенето до хладилника са му донесли поне 10 излишни килца, но важното е, че той има желание да се отърве от тях. А с каква диета ще го направи и колко често ще се поти във фитнеса, предстои да разберем.

Автор на статията:
Ваня Гъркова
Сподели
диета напълняване Уил Смит стегнато тяло бирено коремче пандемия
0 коментара
fallback