IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездни диети – хранителните навици на Райън Гослинг

16 юли 2022 21 00

Той изглежда перфектно в ролята на куклата Кен

БГНЕС

БГНЕС

Райън Гослинг спечели сърцата на мнозина, играейки във филма „Тетрадката“. И малко по малко се превърна в един от най-обожаваните мъже в Холивуд. Днес той определено предприе предизвикателство и изненада мнозина, влизайки в ролята на куклата Кен. В новата адаптация за Барби можем да го видим с руса коса и плочките, за които мнозина мъже си мечтаят.

Няма спор, че звездата изглежда невероятно на 41. И макар да предизвика смесени реакции като блондин, мнозина са на мнение, че му отива да бъде Кен. Но какво се крие зад неговата перфектна визия?

Докато чакаме да излезе продукцията за куклата Барби в която участва Райън Гослинг, нека да разгледаме неговите хранителни навици. Именно на тях се дължи и перфектното му тяло.

Строга диета, ако трябва да влезе в роля

Гослинг не за първи път се подлага на диета и специален тренировъчен режим, за да изглежда по определен начин за снимачната площадка. А като знаем, че Кен има стройна фигура и стегнат корем с плочки, то най-вероятно той доста се е ограничавал.

В интервю за Entertainment Tonight, актьорът Симу Лиу, който е колега на Райън, разказва как двамата се готвили за филма за Барби. На въпрос кой тренирал по-усърдно, той признава:

„Определено Райън – на 100 процента. Той определено е човек, който е на фитнес сутрин и след работа“.

По думите на звездата, Гослинг определено е бил на строга диета за филма и не е имал прегрешения.

„Колкото и да вярвам, че имам работна етика, аз също много обичам храната. Неговият строг диетичен режим и точно колко голям акцент поставя върху грижата за себе си и тялото му, е това, което ме кара да го уважавам“, коментира още Лиу.

Актьорът не за първи път трябва да внимава какво яде и пие, за да извае фигурата си за филм, в който ще се снима. През 2011 г. той играе заедно с Ема Стоун в Crazy, Stupid, Love. По данни на Men's Journal, тогава той е бил на диета, богата на риба, зеленчуци, ориз и протеинови шейкове.

Говорейки за натрупването на мускули за ролята, Райън Гослинг обяснява:

„След известно време те са като домашни любимци, защото те не правят нищо полезно. Но трябва да ги храниш и да се грижиш за тях. В противен случай ще си отидат“.

Звездата обожава захарта

Райън Гослинг,

БГНЕС

Макар че определено е от мъжете, които знаят как да свалят килограми и натрупват мускулна маса, за предстоящата си роля той все пак не ограничава захарта на 100%. Истината е, че знае как да балансира и не прекалява с нея, за да не му навреди.

В интервю за Vanity Fair Ема Стоун споделя забавни подробности за любимото лакомство на Гослинг – десертчето Twizzlers. Тогава тя признава, че той винаги има по един в себе си и често го похапва, за да се сдобие с енергия.

Райън Гослинг ходи на пилатес

Както стана ясно, с диета не стават перфектните плочки. Трябват и тренировки. Може би няма да повярвате, но вместо да заложи на нещо високоинтензивно, той залага на пилатес.

Връщайки се назад във времето – 2016 г., когато той се подготвя за участието си във филма La, La Land, той променя своя фитнес режим. И добавя някои упражнения за гъвкавост, дълголетие и добро психично здраве. Неговият треньор Арин Бабаян каза пред Men's Journal, че го изпратил на пилатес.

„След като го изморих с клякания и набирания, донесохме масата за пилатес. Това ни помогна наистина да подобрим стабилността на гръбначния му стълб и постуралната сила“, обяснява инструкторът.

Макар строгата диета и стриктните тренировки да работят повече за успешната кариера на актьор, с течение на времето той открива, че му трябва нещо, с което да се избави от стреса. Ето защо се обръща към по-здравословно хранене и практики за постигане на баланс между духа и тялото.

Филмът „Барби“ с Марго Роби и Райън Гослинг в главните роли, ще излезе по кината в САЩ на 21 юли 2023 г. В него участие ще вземат още Кейт Маккинън, Александра Шип, Америка Ферера, Симу Лиу, Хари Неф и Уил Феръл.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 1 година )
Много е сладък, Дилма е много хубав Тетрадката, и ме е разплакал особено накрая.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
анонимен ( преди 1 година )
Човек ли е този пич? Той е от хората като Клуни, които с натрупване на годините стават по-красиви. Това момче ме впечатли още в един детски тийн сериал в който пътуваха с кораб или круизен беше и учеха и обикаляха света.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар