Съставки
400 гр риба
200 мл майонеза
1/2 вр. магданоз пресен
30 мл лимонов сок
30 мл коняк
Приготвяне
1.Сложете рибата (най-подходящ е хек) във вряща и подсолена вода и я варете 10-15 минути
2.След това я обезкостете и накъсайте на малки парченца
3.Ако е пушена, почистете я от кожата и костите и я нарежете надребно
4.Разбъркайте със ситно нарязания магданоз, лимоновия сок, коняка и накрая добавете разбитата с вилица майонезата
5.Добавете сол и черен пипер на вкус
Салата от риба с коняк
14 декември 2005 09 38Нетрадиционна рецепта с хек и алкохол








Варненци се оплакват от липса на контрол в зелена зона
Три китайски зодии привличат добри финанси от 15 до 21 декември
Кашлицата при децата - как да я лекуваме правилно
Кобрата нокаутиран: Пулев сдаде световната титла на Гасиев (+СНИМКА)
Лунната почва може да съдържа следи от земната атмосфера
Антитела, проектирани от изкуствен интелект, ще бъдат тествани на хора
Признаци за бъдеща катастрофа в Антарктида
Разкриха влиянието на Марс върху климата на Земята
Мачовете по телевизията днес, 13 декември
Никола Цолов завърши тестовете в Абу Даби
Партизан взе дербито срещу Звезда след драма и обрат
Ливърпул - Брайтън
Таро карта за 13 декември, събота
Дневен хороскоп за 13 декември, събота
Протеинова рецепта с пуешко и боб
Бърза рецепта за кисело зеле
Чрез микропластмасата се разпространяват опасни бактерии
Клиника по неврохирургия в УМБАЛ „Св. Иван Рилски“ отпразнува своята 20-годишнина
Защо се будим малко преди алармата?
Наследствена ли е шизофренията?
Остави коментар