IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шарън Стоун трудна и без агент, обмисля да зареже Холивуд

14 април 2021 10 50

Вече нямало роли за нея

Снимка: BGNES

Шарън Стоун призна, че вече няма агент и може да се откаже окончателно от актьорската игра. В интервю за The Sydney Morning Herald, 63-годишната холивудска звезда разкри, че заради възрастта и тежкия си характер все по-трудно си намира работа. „Вече ме разпуснаха от киното“, коментира филмовата легенда пред медията.

„Много съм трудна на кастингите, а и вече няма роли за моята възраст. Но разбира се, че ще съм трудна“, добави тя.

Шарън смята, че няма да си намери лесно нов агент, но това не я тревожи много.

„Може би така трябва да бъде. Наслаждавам се на това да съм Шарън Стоун, но повече се наслаждавам да бъда просто себе си. Не я харесвате? Тя е трудна за работа? Писнало ви е от нея? Чудесно, изхвърлете я. Аз също приключих с нея“, обясни актрисата.

В своите мемоари The Beauty of Living Twice Шарън признава, че се е противопоставяла на мъжете в Холивуд по време на кариерата си и затова е определяна като „труден характер“.

„О, аз обичах да причинявам неприятности, беше толкова лесно да ядосаш някои хора. Мисля, че ми допадаше да имам контрол над ума на хората и да видя как си изпускат нервите. Истината е, че не мога да лъжа. И това не им харесва на хората“, добави тя.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари