IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шарън Стоун: Бритни Спиърс ми писа за помощ

2 април 2021 09 00

Певицата споделя, че не е гледала документалния филм за нея

БГНЕС

Бритни Спиърс е потърсила помощ от Шарън Стоун преди години, когато се почувствала зле. Това призна самата актриса, след като наскоро певицата обяви, че тя е сред известните жени, които са я вдъхновили по някакъв начин.

В интервю за шоуто на Кели Кларксън, звездата от „Първичен инстинкт“ уточни, че поп певицата ѝ писала през 2007-а, когато започнали първите ѝ проблеми.

„Бритни ми написа много дълго и важно трогателно писмо по време на много труден период от живота си“, каза Стоун и уточни, че точно по това време изпълнителката си обръснала главата.

Шарън признава, че тогава не само Спиърс, а и самата тя, имала нужда от рамо, на което да поплаче.

„Бях в много труден период от живота си и не можех да си помогна. Истината е, че и двете се нуждаехме от помощ“, добавя актрисата.

Стоун не уточни дали след това е общувала с Бритни Спиърс, но най-вероятно двете са поддържали връзка онлайн, защото певицата я посочва на първо място в класацията си за жени, които я вдъхновяват. Там са още имената на Сара Джесика Паркър, Майли Сайръс и сестра ѝ, Джесика Алба и други.

„Много е трудно да бъдеш успешна жена и никой да не се опитва да те контролира, да иска парите ти и да те използва“, казва Шарън. Тя е на мнение, че много млади изпълнителки срещат този проблем, когато са на върха на своята слава.

Американската манекенка и актриса признава, че също като Бритни, понякога и тя е била в безизходица и не знаела какво решение да вземе за живота си. Всички спънки, които среща по пътя към славата, тя описва в мемоарната си книга, озаглавена „Красотата да живееш два пъти“.

Междувременно поп изпълнителката посочи, че все още не е гледала целия документален филм за нея, в който на преден план е конфликтът с нейния баща за попечителството. По думите ѝ, тя видяла само откъс и била шокирана от светлината, в която я представят.

„Плаках две седмици... Все още плача понякога“, казва още изпълнителката.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари