IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шарън Стоун вдъхновила Бритни Спиърс

31 март 2021 08 40

Певицата с поредна стъпка в съдебния процес срещу баща си

БГНЕС

Шарън Стоун е една от жените, вдъхновили Бритни Спиърс. Наскоро певицата сподели галерия от изображения в Instagram, с която разкри кои известни дами са ѝ въздействали по време на пандемията. Сред тях е и снимката на русокосата актриса и модел, благодарение на която тя не се чувствала толкова самотна.

„Това са жените, които наистина са вдъхновили живота ми!!!!“, пише още тя и изброява още сестра ѝ Джейми Лин Спиърс, Натали Портман, Сара Джесика Паркър, както и Майли и Ноа Сайръс.

Спиърс си спомня, че когато била карантинирана, не можела да вижда нито гаджето си Сам Асгари, нито децата и другите от семейството. Тогава намерила подкрепа в социалните мрежи.

„... Можем да се свържем по различен начин, който ни помага да не сме сами в този луд свят!!!“, обяснява още тя.

Бритни определи Шарън Стоун и останалите в списъка, като изключително „готини дами“.

Наскоро изпълнителката направи поредната стъпка в съдебния процес срещу баща си. Тя поиска той да бъде окончателно отстранен от надзора над нея. Става дума за това тя да взима решения сама, да разполага с финансите и имуществото си, като се лекува където поиска. Всичко това определя той от 2008 г. насам.

Адвокатът на Бритни е подал искане до Висшия съд в Лос Анджелис в началото на седмицата. С него тя настоява за смяна на настойника ѝ с друг – Джоди Монтгомъри. От друга страна желае да си запази правото да прекрати въпросното квесторство когато пожелае.

Следващото заседание по делото е насрочено за 27 април, като дотогава Джейми Спиърс ще продължи да контролира финансите на своята дъщеря. От друга страна той има и право да се разпорежда с имението, в което тя живее с приятеля си.

„Изпитвам нулево уважение към някой, който се опитва да контролира връзката ни и постоянно ни спъва“, коментира Сам Асгари в социалните мрежи по повод това, че иска да създаде семейство с Бритни, но заради баща ѝ двамата са в постоянен стрес.

И докато Бритни отброява дните до делото, тя споделя странни снимки в социалните мрежи. Последните са с коте, ръкавици и хладилник, като на всички пише кодова дума „червено“. Според феновете ѝ тя отново ги моли за помощ.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари