IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 5 септември

5 септември 2019 08 30

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Разсеяни сте и леко небрежни. Не са изключени проблеми с техниката, които може да се получат от неспазване на инструкциите за работа. В същото време, обаче, сте и доста работоспособни, та ще успеете да наваксате пропуснатото време със сръчност.

Телец

С текущите задължения ще се справите успешно. Резултатите ще ви въодушевят и може да ви хрумне да си организирате някакво екстремно развлечение. Не прекалявайте, защото няма гаранция, че с непознатите занимания ще се справите също толкова добре.

Близнаци

Избягвайте крайностите. Няма да се представите добре нито в сътрудничество, нито в съперничество. Следвайте обичайния си график и наблюдавайте внимателно. Чужди грешки ще ви подскажат как да оптимизирате собствената си работа.    

Рак

Ще се наложи да се справите с непредвидени затруднения, свързани с пътуване или здравословен проблем на близък. Принципно ще разполагате с достатъчно време и, ако овладеете емоциите, допълнителните ангажименти няма да се отразят забележимо на графика ви.

Лъв

Теоретичните ви знания днес може доста да се разминат с практиката. Потърсете допълнителна информация или споделен опит по въпросите, върху които работите. Може да не успеете да довършите започнатото, но правилната тактика е да се стремите към качество, а не към скорост.

Дева

Обикновено не пропускате детайлите, но днес оценката ви за действителността е изключително мащабна. Готови сте благородно да си „затворите очите“ за грешките на околните, но пък не сте така взискателни и към себе си. Не разчитайте, че шефовете ще проявят същото великодушие към вас, спазвайте правилата.

Везни

Дребно затруднение ще ви подтикне да споделите с околните проблема си. Всички ще се надпреварват да ви дават съвети, препоръки и напътствия. Проявената съпричастност ще е със съмнителна полезност, но поне няма да се чувствате сами в грижата си.  

Скорпион

Порив на щедрост и авантюризъм може да ви противопостави с близките. Ще избегнете трудните разговори, ако отговорите откровено на въпросите им. Помолете за разбиране, вместо да парадирате с индивидуализма си.

Стрелец

Интересите ви днес ще са многостранни и на моменти ще е трудно да се съсредоточите в една тема. Позволявайте си по няколко минути почивка между едно занимание и друго. Ще ви даде възможност не само да „пренастроите“ мислите си, а и да следите настроението и обстановката около себе си.  

Козирог

Постиженията ви до момента ще получат висока оценка. Не е изключено да ви предложат участие в краткосрочен проект с демонстративна цел. Не се възгордявайте и преценете реално възможностите си, за да не закъсате с обявените срокове.

Водолей

Личните отношения ще са леко конфликтни днес. Или по-точно ще са изпълнени с елементи на неразбиране и безплодни спорове. По-добре е да отложите важните разговори, ако още в началото се натъкнете на принципни различия по обсъжданите теми.

Риби

Следвайте общата тенденция и се съобразявайте с мнението на колегите си по време на професионалните дискусии. Преценката ви за ситуацията, в която се намирате на момента е леко „размита“, някои важни подробности ви убягват. Ако се налага да въвеждате корекции в работата си, направете го своевременно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари