IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 интересни занимания вкъщи (или какво да правим когато навън вали)

21 април 2021 16 43

5 интересни занимания вкъщи (или какво да правим когато навън вали)

Често обичаме да си казваме: „Ако имах малко повече време, щях да направя...“. Тази мисъл прекалено често се върти в главите ни, когато сме на работа или съзнанието ни е заето с взимането на важни решения. Това се получава, когато искаме да усетим уюта на дома, да се отпуснем на дивана или да сътворим нещо с двете си ръце. Същевременно розовият ни балон прави „пук“ и се връщаме в реалността на работното място и ангажиментите, които ни чакат.

Интересното обаче е, че когато най-сетне успеем да се приберем, не правим нищо от това, за което сме си мислили през деня. Странно, но факт. Вместо да се захванем с някоя от така бленуваните дейности, ние сядаме и започваме да скролваме или да броим прашинките по секцията. Това явление се наблюдава при много хора и учените все още нямат логично обяснение за този феномен.

Ние не сме учени, но сме тук, за да ти дадем истинска мотивация под формата на съвети, когато си стоиш вкъщи и искаш да измислиш нещо интересно за правене.

Рисуване с кафе: Наблюдава се нова тенденция при рисуването. И не, тя не се отнася само за тези, които имат силно изявен талант или са утвърдени художници. Рисуването с кафе не изисква особени усилия – точно обратното. Трябва да имаш плътен лист хартия, чаша хладко кафе, тънкописец и малко въображение. Разлей малко кафе върху листа и го изчакай да изсъхне. След това включи въображението си и започни да ограждаш очертанията от разлятата напитка. Те ще ти покажат какво реално се крие в листа ти. От теб се изисква само да го намериш и да му вдъхнеш живот.

ПР

В търсене на правилната книга: Някой хора обичат да казват, че не четат само защото не им е интересно. Истината обаче е, че те по-скоро не са открили подходящия жанр. Има безброй възможности, от които човек, имайки малко търпение, да може да избере. Правилната книга е тази, която те пренася в непознати светове и ти представя необятни хоризонти. А когато тя те плени веднъж, много трудно можеш да се измъкнеш от прегръдката ѝ.

ПР

Кулинарно приключение: Организирай си хранителна фиеста. Не е нужно да си готвач, за да се развихриш в кухнята. Има толкова много и различни ястия, които да ти донесат удовлетворение, след като ги приготвиш. Потърси екзотични рецепти от други континенти и се докосни до уникалната култура на далечни народи. Това ще те зареди с енергия и ще превърне времето вкъщи в незабравимо кулинарно пътешествие.

ПР

Собствено произведение на изкуството: Започни да твориш цветна история, като създадеш нещо уникално. Тук отново няма да ти е нужно кой знае какво. Трябва само да си набавиш картон, сухи цветя и листа, както и щипка креативност. Вземи картона и залепи цветята и листата така, както ти харесва. Декорирай с брокат, различни хартиени форми или просто се подпиши, за да придадеш допълнителна стойност на произведението си. Като акцент можеш да парфюмираш цветята с любимия си аромат, за да се усмихваш по няколко различни повода.

ПР

Една тренировка на ден държи доктора далеч от мен: Клише е, че лятото идва и трябва да сме във форма, но все пак хората продължават да вярват в истинността на тези думи. В подкрепа на това твърдение ти предлагаме да посветиш част от свободното си време вкъщи на спорта. Той дава наистина много – учи на дисциплина, дава тонус, енергизира и те кара да се чувстваш удовлетворена. Това не е случайно, защото чрез упражненията ние даваме на тялото си необходимото поле за изява. Така се чувстваме по-здрави, отпочинали, заредени с енергия и готови да покорим нови върхове. Не е нужно да прекарваш часове наред в натоварващи упражнения. Просто дай на тялото си това, от което има нужда.

Какво бихте казали за негазирана безалкохолна напитка, обогатена с витамини и минерали, която да зареди тялото ти с необходимите количества енергия и е подходяща за ежедневна консумация?

Представяме ти 3 иновативни вкуса, от които можеш да избереш този, който ти харесва най-много и би оказал най-силно положително влияние върху организма ти. Така ще успееш да повишиш енергийните си запаси и ще презаредиш батериите си по естествен начин.

DrWitt FIT с екзотичния вкус на манго, зелен чай и лимон е подходяща, когато се очертава денят ти да бъде натоварен и изпълнен с много динамика. Също така този вкус се препоръчва тогава, когато ти предстои тренировка или някакво физическо натоварване. Тя е обогатена с витамин В1, който благоприятства метаболизма и с витамин С, който подкрепя имунната система.

DrWitt ANTIOX с освежаващия вкус на нар и асаи възвръща емоционалния и физическия ти баланс. Напитката съдържа селен, който се грижи за доброто състояние на кожата и ноктите; цинк, който бори оксидативния стрес и витамините на здравето С и Е. DrWitt ANTIOX подпомага процеса на релаксация, отпуска и е твоят верен бюти помощник преди предстоящия ти пилатес клас, например.

DrWitt RELAX съдържа класическия вкус на касис, черна боровинка и хибискус. Също така ти помага да превърнеш стреса в спомен. Магнезият и витамин В6 допринасят за правилното функциониране на нервната система, а ти успяваш по-лесно да премахнеш натрупаното напрежение и да се почувстваш по-спокоен и уравновесен. Екстрактът от лимонена трева действа освежаващо и ободряващо.

ПР

Превърни свободното си време вкъщи в истинско забавление. Опитай някой от нашите съвети и може да откриеш призванието, което си търсил дълго време. Разнообрази ежедневието си по иновативен начин и не оставяй скуката да те завладее. Сега единственото, което остава, е да се фокусираш върху важните неща, които да ти донесат необходимата доза щастие, радост и енергия.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари