IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Моника Белучи: Обичам живота...това е най-голямата ми тайна за красотата

9 февруари 2012 11 00

Актрисата не се лишава от нищо, залага на малките порции

Снимка: сп. Esquire

Снимка: сп. Esquire

Актриса, модел, майка, икона – Моника Белучи е всичко това и успява да бъде сексимвол години наред. На 47 години, тя продължава да е считана за една от най-красивите жени на света. Не само прелестното й лице буди завист и копнеж, а и добре оформеното й тяло. „Не съм нито дебела, нито кльощава и не искам и да бъда", определя фигурата си брюнетката.

Каква е диетата на Моника:

Белучи яде малки порции. „Много европейски актриси спазват тази формула, за да се поддържат слаби. Тя е и в основата на десетки книги за отслабване", споделя актрисата. Италианската красавица е против лишаването на организма от различни храни и твърдо срещу холивудския модел за красота, асоцииран с кльощавото тяло.

„Красотата се корени в това какво мислиш за себе си. Ако се чувстваш красива, то си личи", е философията на дамата.

Тя хапва от всичко, стига да упражнява контрол в количеството на ястията.

Снимка: сп. Esquire

Спорт:

Брюнетката си пада много по плуването. Четири дни седмично тя отделя по 45 минути за хабене на калории в басейна и смята, че това е най-добрият начин да поддържаш тялото си: „Аз съм като акула. Винаги се движа, трябва да се движа, за да се чувствам жива".

Освен това тя си пада и по по-опасните и екстремни спортове като кикбокс и капоейра. Представяте ли си я с ръкавиците как размята крака като истинска екшън героиня?! Любовта към тези спортове е дошла от съпруга й Венсан Касел.

Моника не е фен на упражненията във фитнеса, но пък намира време за джогинг и йога.

Съветите на Моника:

Актрисата обича да казва: „Чувствам се добре в кожата си, не защото хората смятат, че съм хубава, а защото имам живота, за който съм мечтала. Обичам живота...това е най-голямата ми тайна за красотата".

И точно по тази причина тя не иска да живее в Холивуд – там няма да бъде себе си и да живее, както иска: „Продуцентите са обсебени от младостта и красотата. В Холивуд жените над 40 години не са третирани добре".

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари