IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Отслабвай, докато работиш

15 юли 2008 11 41

Да, заседяването в офиса не е препоръчително. Компенсирайте с движение в работна среда

Отслабвай, докато работиш

Обичаме лятото и неговите странични ефекти, които понякога ни пренасят в далечна Сахара, само че от асфалт. Предпочитаме да имаме двойно повече пори за охлаждане и морски бриз, но природата не дава и това е.

Е, ще преживеем и това морно лято, в което едно от най-трудните неща е да съберете сили и да се раздвижите.

А ако сте от онези трудови мравчици, които по цял ден седят на стола в офиса, имате невероятна нужда от движение.

Не малко проучвания из цял свят напоследък показват, че хората, работещи в седнало положение, прогресивно напълняват. Много ни се иска положението тук да е малко по-различно.

Според медиците основната причина за трупането на повечко килограми е именно липсата на движение. Слабият мускулен тонус неминуемо се отразява и на настроението ви.

Ето защо хората, закотвени на едно място, често се оплакват от постоянна умора и липса на желание за упражнения. Независимо от хранителните им навици те не могат да отслабнат, защото метаболизмът им е спрял на едно място.

Ето няколко специални съвета за неангажиращо офис-раздвижване. Изпитали сме ги вече и можем да ви уверим, че действат. Разгледайте ги в Галерията, в която можете да изтичате през кафявия бутон отгоре.

КоментариКоментари