IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Какво мразят мъжете от дъното на душата си

4 май 2021 19 30

Не се опитвайте да променяте Водолея, нито да ограничавате Стрелеца!

Istock

Според астрологията всеки зодиакален знак си има свои специфични черти на характера. Всяка зодия прави неща, които дразнят околните и обратното – всеки знак се сблъсква с поведения и отношения от страна на другите, които мрази от дъното на душата си.

Ако искате да откриете какво не понася вашия любим мъж въз основа на неговия звезден знак и да разберете защо това е така, четете по-надолу:

Овен – Не му губете времето!

Овенът не обича да бъде задържан от нищо и от никого. Ако вашият мъж е Овен не го карайте да чака и не му губете времето, защото рискувате да изригне като вулкан. Този огнен знак е известен с това, че е нервен по натура и че губи бързо самообладанието си. Агресивният и импулсивен Овен не може да понася хората, които се пречкат на пътя му, които се преструват, оплакват и/или самосъжаляват и заради това тяхно поведение, той трябва да забави своето темпо.

Телец – Не го пришпорвайте!

Телецът е човек, който обича да обмисля нещата дълго и едва тогава да вземе своето решение, така че никога не се дръжте припряно с мъж от този знак. Той си има свои собствени представи за време. Телците имат притежателен характер и наистина се обиждат, когато хората се опитват да откраднат от тях нещо, което им принадлежи, включително и времето им. Освен това наистина ще разстроите своя Телец, ако не вземате предвид винаги и неговите мнения и идеи.

Близнаци – Не го прекъсвайте, когато говори!

Близнаците обожават да общуват, така че никога не спирайте вашия мъж да си изказва мнението. За приятелски настроените мъже от този знак комуникацията е от първостепенно значение. Никога не прекъсвайте вашия любим, докато говори. Това ще го подразни и дори може да го обиди, защото той е убеден, че се изразява увлекателно. Също така никога не му казвайте да млъкне – все едно му удряте шамар. Никога не му поставяйте условия и ограничения в общуването.

Рак – Не го критикувайте!

Мъжете от зодия Рак могат да бъдат малко несигурни и не приемат добре критиките, така че никога не играйте емоционални игри с тях. Ако искате да направите забележка на вашия Рак, внимателно подбирайте думите си. Този сантиментален, интровертен и дълбоко интуитивен знак ненавижда всякакъв вид насилие, включително и вербалното. И тъй като Ракът много държи на семейните ценности, по-добре си премълчавайте критиките и към роднините му!.

Лъв – Не го засенчвайте!

Лъвовете обичат да бъдат в центъра на вниманието и са добри лидери, така че никога не ги слагайте на задния ред, на второ място, в поддържаща роля и т. н. Егото на мъжа от този знак е доста голямо. Той може да не го каже открито, но ако някой го задмине или пренебрегне в нещо, той ще се подразни от дъното на душата си. Така че, бъдете по-скромната половина във връзката и оставете светлината на прожекторите за Лъва, ако искате да има мир в отношенията ви.

Дева – Не го поправяйте!

Мъжете от този знак са перфекционисти и се смятат за безгрешни, така че никога не поставяйте под въпрос техния опит. Мъжът от този знак ще посвети целия си живот, ако е необходимо, за да ви докаже, че неговата гледна точка е правилната. Просто го оставете да прави нещата по неговия си начин и не му се пречкайте. Мъжете Деви не могат да понасят прекалено самоуверените жени, които се опитват да изменят техния план и/или метод на действие.

Везни – Не му вдигайте скандали!

Везните мразят конфронтацията от дъното на душата си, така че никога не бъдете груби с тях. Освен това не ги карайте да правят сложни избори. Не поставяйте вашия мъж Везни в ситуация, която изисква от него да вземе сложно решение. Не го притискайте да застава на нечия страна в даден спор. Това предизвикателство може да го накара да спре да ви харесва като човек. Дисхармонията и арогантните хора дразнят миролюбивите Везни най-много.

Скорпион – Не го лъжете!

Мъжете от този знак не понасят безотговорни и повърхностни хора, така че никога не ги лъжете. Тези страстни мъже имат нисък праг на толерантност към жени, които са твърде потайни или не особено честни към тях. Скорпионът има силна интуиция и ще разбере истината, колкото и да се опитвате да я скриете. Бъдете честни към него от самото начало, дори и да е трудно, защото след като ви хване в лъжа, той никога повече няма да ви се довери.

Стрелец – Не го ограничавайте!

Никога не можете да принудите мъж Стрелец да прави каквото и да било, така че не се опитвайте да го ограничавате. Ако го обичате, просто му дайте необходимата му свобода. Колкото по-силно се опитвате да го държите изкъсо, толкова по-бързо той ще ви се изплъзне. Не се опитвайте да го обвързвате психически или физически. Да, кажете му за вашите желания, очаквания и предпочитания, но не му ги налагайте!

Козирог – Не се преструвайте!

Мъжете Козирог изпитват неприязън към фалшивите хора, така че никога не се преструвайте на нещо, което не сте. Те абсолютно се отвращават от небрежните и непродуктивни хора. Мъжът от този знак със сигурност ще разбере, ако не сте положили достатъчно усилия за нещо, а сте му казали обратното. Бъдете честна и истинска с него и не го подвеждайте! Козирогът цени реалността, а мрази двуличието от дъното на душата си.

Водолей – Не се опитвайте да го променяте!

Водолеите са изключително независими и спазват собствените си правила, така че никога не се опитвайте да ги променяте. Мъжете от този знак обикновено са доста оригинални и осъзнават тази своя уникалност. Те имат своя собствена зона на комфорт и абсолютна неприязън към заяжданията. Вашият мъж Водолей може да се промени към по-добро, но само ако той пожелае и когато поиска. Няма да го направи заради вас!

Риби – Не го използвайте!

Рибите са свръхинтуитивни и усещат кога някой се опитва да се възползва от тяхната доброта. Мъжете от този знак са доста чувствителни и злопаметни, така че добре си помислете, преди да решите да им въртите някакви номера. Тези номера по-скоро ще ви излязат през носа. Нараните ли нарочно мъж от този знак, той ще ви намрази и ще започне да ви избягва. Ще ви коства много, за да си върнете благоразположението му.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари