IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какви са вашите сексуални навици според зодията ви?

17 май 2021 17 30

Разберете и какви са предпочитанията в спалнята на всеки един от 12-те знака

Istock

Нормално е да имате различни предпочитания в леглото, но едва ли сте се сещали, че те може да са свързани с вашата зодия. Оказва се, че всеки зодиакален знак си има своите сексуални навици.

Разбира се, най-важното е да се чувствате комфортно с тялото си и да сте уверени в собствените си способности по време на секс. След като разберете за най-доброто си качество в леглото въз основа на вашия знак, вие ще имате и възможността да използвате тези знания така, че да направите връзката си с вашия партньор още по-дълбока.

Вижте какви са навиците в спалнята на представителите на всяка една зодия:

Овен

Прокарването на ръце през косата е основен сексуален навик за Овена. Главата е ерогенната зона на хората от този знак. Докосването на главата и косата им (масаж на скалпа, например) могат да ги разпалят. Може дори да пробвате и леко подръпване на косата или обратното – да оставите вашия партньор от зодия Овен да направи това с вас.

Телец

Тук в секса трябва да влязат в действие всички сетива. Когато правите секс с човек от този знак, трябва да го докосвате, да го помиришете, да го вкусите, да му шепнете... Помислете също за вкусна храна, вино, цветя, ароматизирани свещи и други неща, които могат да го настроят на еротична вълна. Ерогенна зона на Телеца е шията, така че го галете там.

Близнаци

Пригответе се за малко бъбривост в леглото. Близнаците са комуникаторите в зодиака, така че те обичат да говорят за секс, дори когато го правят. Те обичат да говорят за това, което им правите или да ви казват какво смятат да направят за вас. Ерогенната зона са ръцете им – докосвайте ги. Както при докосване, така и при разговори, Близнаците обичат да се забавляват и обичат игрите.

Рак

Ако имате връзка с Рак и обичате гърдите – вълнувайте се! Ерогенната зона за Рака са гърдите. Всички ласки и дейности, фокусирани върху тази зона от тялото ще разпалят емоциите на вашата половинка. Добре е да имате предвид също, че хората от този знак като цяло са по-гальовни, чувствени и нежни, и рядко си падат по по-грубия или твърде бързия секс.

Лъв

Ето къде масажът на гърба може да бъде нещо повече от начин за възстановяване след тренировка. Ерогенната зона на Лъвовете е гърбът им, така че докосването и масажирането на тази част от тялото ще е във плюс за вашия сексуален живот. Освен това Лъвът е цар по природа и се гордее със способността си да дарява удоволствие на партньора си.

Дева

Девите обичат да поемат контрола върху ситуациите, включително, когато става въпрос и за интимния им живот в спалнята. Така че оставете инициативата и контрола в леглото на вашата Дева. Ерогенната зона на личностите от този знак е техният стомах/корем, така че докосвайте, целувайте и галете тази чувствителна за тях област от тялото им.

Везни

Ерогенната зона на Везните е в долната част на гърба им. Така че и при тях хубавият масаж на кръста може да ги настрои на вълна секс доста бързо. Везните са зодия, която лесно може да бъде задоволена в леглото, защото те не изискват чак толкова много от половинката си, а по-скоро са склонни да мислят за нейното удоволствие, което пък на тях им носи радост.

Скорпион

Ако вашият партньор е Скорпион, то ще ви е доста лесно! Ерогенната зона на съблазнителните хора от този знак са техните гениталии, така че не се нуждаете от много дълга предварителна любовна игра. Всичко, което наистина трябва да направите, е просто да се съсредоточите върху интензивна стимулация на най-интимната зона на половинката си.

Стрелец

Със сигурност не е тайна, че Стрелците обичат да живеят бонвивански начин на живот – максимално и денонощно да се забавляват. Може би това е една основателна причина, поради която те обичат да включват секс играчки в любовния си живот. Така че имайте го предвид и включете такива атрибути във вашия сексуален репертоар за максимално удовлетворение.

Козирог

Хората от този знак обичат да работят здраво, но това важи и за усилията им в спалнята. Те обичат да се отдават на всички земни сексуални наслади. Най-много се радват на дейности, които ги карат да се чувстват удобно в собственото им тяло. В спалнята те са склонни да отидат малко по-далеч и да излязат от границите и рамките, които имат в другите сфери на живота.

Водолей

Представителите на този знак си падат воайори, което означава, че те изпитват удоволствие по време на секс, като гледат или бъдат наблюдавани от половинката си преди самия акт. Освен това те са хора, които обичат да експериментират с различни пози и фетиши с партньора си. Обикновеното гушкане не е за тях.

Риби

Рибите имат нужда половинката им да развихри въображението им по време на секс. За тях потребностите на партньора им са на първо място. Те копнеят да се слеят както физически, така и духовно. Рибите са готови да прегърнат всички ролеви игри и като цяло си падат по по-освободените интимни ласки. На тях доста им допада полусънният сутрешен секс.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари