IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Спрял ли е да ви обича? Как да разберете, според астрологията

28 октомври 2021 17 30

Мъжете от 12-те зодии дават различни сигнали, когато вече не са влюбени в половинката си

Istock

Можете ли да бъдете 100% сигурни, че любимият ви мъж вече не се интересува от връзката ви? Отговорът е „да“. Мъжът ще ви даде определени „жокери“, с които ще можете да разберете дали той наистина вече не е влюбен във вас. 12-те зодиакални знака също си имат своите специфики в това отношение. Мъжете от всяка една зодия дават сигнали, че вече не са влюбени в жената до себе си, но от различен характер.

Ето как да разберете партньорът ви спрял ли е да ви обича според неговата зодия:

Овен

Можете да разберете, че Овенът е спрял да ви обича, когато спре да си прави планове с вас. Независимо дали става въпрос за планове за предстоящия уикенд или за по-далечно бъдеще, ако той не ви кани със себе си, това е лош знак. Овенът обожава да мисли за половинката си и като цяло иска да прекарва всичките си важни моменти с човека, когото обича. В момента, в който той спре да ви казва какво прави и да ви споделя плановете си, трябва да сте сигурни, че вече не ви обича.

Телец

Може да сте сигурни, че вашият любим мъж от зодия Телец вече не ви обича, ако е престанал да ви вярва. За Телеца е жизненоважно да има доверие на своя партньор и да може да разчита на него. Ако имате усещането, че вашият Телец пази тайни от вас, ако не ви споделя, ако се изолира от вас, то най-вероятно неговата любов към вас е изчезнала.

Близнаци

Ако мъжът Близнаци ви е разлюбил, той просто ще спре да ви обръща внимание. Близнаците показват любовта си най-вече като обграждат обекта на желанията си с грижи и внимание. Ако вашият партньор от този знак изглежда разсеян и дистанциран, ако не ви изслушва и не ви отделя от времето си, значи мислите му са някъде другаде.

Рак

Можете да сте сигурни, че мъжът Рак вече не ви обича, когато започне да ви изолира от семейството и приятелите си. Хората от най-близкия кръг на Рака са всичко за него. Ако този мъж не ви запознава с членовете на семейството си и ако ви държи далеч от другарите си, то най-вероятно той не възлага големи надежди за задълбочаването на вашата връзка и/или не вижда бъдеще в нея.

Лъв

Влюбеният Лъв обикновено обсипва с нежност и демонстрация на привързаност своята любима жена. Можете да сте сигурни, че този мъж не е влюбен във вас, ако не търси ласките ви, докосването ви, устните ви и т. н. Лъвът обича да показва обожанието си към своята партньорка и чрез ревността си. Ако той не ви ревнува и ви е дал пълна свобода да си правите каквото искате, значи не изпитва страст и любов към вас.

Дева

В момента, в който мъжът Дева вече не е влюбен във вас, ако внезапно спре да се старае за вас, да ви прави услуги, да ви обгрижва. В момента, в който емоциите и чувствата му се изпарят, мъжът от този знак престава да полага усилия в отношенията. Освен това не очаквайте този мъж да остане още дълго във връзка с вас, ако е спрял да ви обича. Девите не са от хората, които могат да се задържат дълго на място, на което не се чувстват добре.

Везни

Едно от основните неща, които мъжът Везни прави, когато разлюби своята партньорка, е да спре да показва чувство на отговорност и ангажимент към нея. В момента, в който мъжът Везни спре да ви обича, той ще забрави за всякаква романтика, ще се дистанцира и ще стане по-мълчалив от обикновено. Той няма да скъса с вас, защото е човек, който мрази да наранява нечии чувства, но ще направи така, че вие да си тръгнете сами.

Скорпион

За мъжа Скорпион ще е изключително трудно да се справи с вътрешните си сътресения, когато самият той почувства, че е изгубил интерес към вас. Той ще се паникьоса и ще започне да се държи много отбранително. Той ще избягва конфронтации, но също така ще инициира ненужни дискусии за нещата, които са се объркали във връзката ви.

Стрелец

Стрелците са доста прями и не са особено внимателни към чувствата на хората. Така че ако вашият мъж Стрелец ви разлюби, вие ще сте първата, която ще го разбере – няма да се налага да се чудите. Стрелецът ще започне да се държи грубо с вас, няма да отговаря на вашите въпроси и като цяло ще направи всичко съвсем очевидно, показвайки ви, че вече не се интересува от вас.

Козирог

Ако мъжът Козирог е започнал да губи интерес към половинката си, той вероятно ще започне да говори за проблемите във връзката си много открито. Мъжът от този знак е воден от разума, а не от чувствата си. Той ще търси отговорите за провала на любовните си отношения чрез логика, а няма да се опитва да ги оправи чрез романтика.

Водолей

Мъжете Водолей са от вида хора, които имат нужда от повече свобода и пространство. Ако те вече не са отдадени на романтичната си връзка с вас, те вероятно ще продължат да се държат с вас приятелски, но ще трябва да забравите за всяка друга проява на интимност от тяхна страна. Така че ако Водолеят не иска да прави любов с вас, ясно е, че не ви обича вече.

Риби

Рибите ще бъдат изключително съсипани от факта, че вече са спрели да ви обичат. Възможно е да изпаднат в депресия или минимум в много мрачно настроение. Те ще изпитват съжаление, вина и угризения, за това че са ви разлюбили. За вас ще е съвсем ясно, ако мъжът Риби загуби интерес към вас, тъй като той ще започне да ви се извинява за щяло и нещяло от вида „гузен не гонен бяга“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари