IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Преструвки по време на секс: Кои 4 зодии са най-склонни?

26 май 2022 17 30

Кои знаци са склонни да се правят на по-щастливи в леглото, отколкото са всъщност

Istock

Istock

Има няколко зодиакални знаци, които имат склонност да фалшифицират емоциите и усещанията си по време на секс. И до днес обсъждането на теми като секса и интимността все още се счита за табу сред по-консервативните хора в общество. Именно това е и една от причините хората да се чувстват принудени да лъжат относно това, дали наистина получават удовлетворение докато правят любов с половинката си. Някои лъжат в леглото, за да са любезни към своя партньор, други се колебаят да изразят недоволство, когато става въпрос за интимност.

Разберете представителите на кои зодиакални знаци, имат склонност да се преструват по време на секс.
 

Стрелец
 

Стрелецът е особено създание, което би направило почти всичко, за да избегне тези отвратителни, дълги и неудобни разговори с половинката си, касаещи секса и интимността. Това е точно този вид дискусия, която един истински Стрелец не би искал да води никога. Хората от този знак са склонни ако изпитват дискомфорт в леглото, да заобикалят проблема и да се преструват, че са доволни от правенето на любов.
 

Риби


Въпреки че Рибите имат нужда от партньор, с когото да се чувстват комфортно да споделят интимни детайли, някои представители на тази зодия се колебаят да изразяват вътрешните си чувства и мисли. Рибите са от вида хора, които не обичат да предизвикват проблеми в отношенията си. Те са последните, които биха признали на половинката си, че не чувстват удоволствие по време на секс или че не стигат до оргазъм. По-склони са да се преструват в леглото, само и само, за да зарадват любимия човек.
 

Лъв


Лъвът търси внимание и обича да угажда на партньора си. Докато мнозина смятат хората от този зодиакален знак за нарцистични в живота, истината е, че те биха направили всичко, за да запазят мира с половинката си, дори и ако трябва да се преструват в леглото. Следователно Лъвовете често крият чувствата и усещанията си се правят, че са напълно доволни от сексуалния си живот, дори това да не е така. За тях е по-важно любимия им човек да е щастлив.
 

Рак


Ракът е склонен да се грижи много за своя постоянен партньор и следователно би направил всичко, за да не ги подразни. Създаването на приятна среда, в която половинката му се чувства ценена, подкрепяна и обичана, е много важна за Рака. Следователно, хората от този знак често се преструват по време на интимност, за да накарат партньора си да вярва, че са напълно удовлетворени от сексуалния си живот.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

anonimen ( преди 1 година )
90 procenta se prestruvat osobeno ako go pravyat po zadajeniee
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар