IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои зодии са най-склонни да шпионират партньорите си?

15 ноември 2022 17 30

Разберете кои знаци ровят в телефона на половинката си

Istock

Istock

Във всяка връзка общуването с половинката и доверието към нея трябва да бъде основен приоритет. За съжаление, ако има някакво прекъсване на доверието, това може да доведе до някои сериозни последици. В тези случаи може да откриете, че правите неща, които не трябва – като например да ровите из вещите на партньора си без позволението му. Разбира се, всеки може да се изкуши да шпионира половинката си, особено ако има повод за съмнение. И все пак няколко зодиакални знака са по-склонни да следят партньорите си като им преглеждат телефоните и компютрите.

А ето и кои са тези зодии:

Скорпион

Факт: голяма част от Скорпионите шпионират своите половинки. Хората от този знак имат изключително добри инстинкти и са доста страстни. Тези им качества са очевидни във всяка тяхна връзка. Тъй като Скорпионите имат силно шесто чувство, те веднага усещат, когато партньорите им са намислили нещо подозрително. За родените под този воден знак животът е игра на шах и те винаги гледат да са с няколко хода напред пред другите.

Близнаци

Близнаците също са доста любопитни, подобно на Скорпионите. Според едно проучване на списание Allure, 66 % от хората от този знак са склонни да преглеждат телефоните на партньорите си тайно. Освен това Близнаците не биха се притеснили или засрамили, дори да бъдат хванати да шпионират или да подслушват половинката си. Като цяло те са неангажиращ тип хора и винаги гледат да държат възможностите си отворени.

Трите най-честни зодии, на които винаги можете да се доверите

Кога сте длъжни да се влюбите въз основа на вашата зодия?

Каква кола да си купите, според вашата зодия?

Риби

Хората от знака Риби също са склонни да шпионират партньора си, с когото са в сериозна връзка. Разликата между тях и Близнаците е, че след като бъдат хванати, те ще се засрамят и ще почувстват вина. Рибите са водени от страст и емпатия и „поглъщат“ всички „радости и болки“ на живота. И в този процес те са склонни да оставят чувствата си да надделеят над здравия им разум.

Рак

Списание Psychic World е установило, че 71 процента от Раците са склонни да преглеждат телефоните и компютрите на своите партньори. Това не е изненадващо, като се има предвид, че този воден знак е склонен да обръща твърде много внимание на хората, които обича. Всъщност Раците, които са в постоянна връзка, са малко задушаващи и забравят да дават свобода и уединение на своя партньор. Именно затова те си навират носа, където не трябва.

Лъв

Това е зодията, която е склонна да шпионира партньорите си най-много. Цели 75 % от Лъвовете обичат да се бъркат в съкровените тайни на своята половинка. Този огнен знак е роден лидер, така че няма да се поколебае да поеме отговорността в отношенията си, ако е необходимо. Тъй като Лъвовете са изключително независими и имат харизматична енергия, те си търсят лоялен партньор, който да може да отговори на техните нужди. В общи линии Лъвът иска партньор, който да го обгръща с вярност, любов и признателност.

За още новини от света на зодиите, звездите и лайфстайла ни последвайте в Instagram и харесайте страницата на Tialoto във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари